Kusin

2009-06-30 18:13:40
Nöjda? Jag tog bort inlägget. Men jag är fortfarande jävligt arg för jag inte får veta vilka det är som inte har fått nå bra ''vibbar'' av mig! Jag ska fan veta.

Blev bad idag också, inte lika bra väder idag men det gick att bada ändå. Jag är som en liten fisk som mamma brukar säga, jag lever typ i vattnet. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt & se på tv & bara mysa! Ska nog till vb imorgon, är det någon som vill följa med så säg till. 
                          
                                

På torsdag kväll så ska jag passa den här lilla skruttungen, från klockan 6 till på kvällen! Tror jag kommer få en slant för det också. Jag är värsta kungen på att vara barnvakt må jag säga. Men nu är det käk, hare bäst :)

                                

I hope

2009-06-28 12:57:11
Det känns som vi är tillsammans! Men vi har bara en paus. Men det ingen av oss kan motstå att pussa på varandra & ringa, jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men det måste ju betyda att det är bra, för det betyder att du inte kan vara utan mig, eller det har du ju sagt själv. Jag hoppas verkligen det kommer att ordna sig, eller jag känner på mig att allt kommer bli bra. Jag blir så glad när du säger att du saknar mig så mycket & att du verkligen älskar mig.. men nu är det slut med småtjafs!!!!

               

                                     Det finns ingen kille som jag har så otroligt roligt med som dig!
                         Jag skäms inte för något, jag kan verkligen vara mig själv när jag är med dig.

HAPPY BIRTHDAY

2009-06-28 12:46:21
Justja! Glömde skriva att min bror fyller faktiskt 12 år idag! Så grattis världens bästa bror, nog för att vi bråkar si sådära ibland. Men ibland är du faktiskt världens bästa ska du veta! Hoppas du får en bra födelsedag, hoppas du vart nöjd över dina 2par glasögon som du fick av mig!

                                 

Feel good today

2009-06-28 12:34:23
Goooood morgon, mår as bra idag! solen skiner, I am hot as the sun, lr så inte. Ska göra det mysigt på solstolen sen ska jag lägga mig och sola! i love! Idag blir det nog bara att vara hemma & chilla å ligga ute & sola,det blir suuper!

                                             

summer

2009-06-27 20:31:02

Lika varmt idag. Nästan varmare kanske. For till sjöbotten med Mamma,Albin & Kim, var mycket varmt i vattnet. Har legat & sola lite granna också, har fått färg idag alltså. Så det är ju skit bra!

Gårdagen var jag ju på Vb med Jenny. Mycket lyckad dag var det. Lärde känna mycket nytt folk också. På kvällen så kom Kim till mig & snackade lite osv. Sen när jag satt & käkade så låg Kim nere i hängmattan, sen går det 10 min sen kollar jag ner från balkongen på honom..då har han somnat, haha. Men nu ska bege mig in i duschen, Hadet!
               

               

               

               

              

                                        


good

2009-06-26 17:57:06
                                                  
                                                                                              Sjukt bra!

Toppen

2009-06-26 12:24:10
                  Vädret är i topp, lika jag! Varmare än igår, kan det bli bättre? Nu drar jag & Konny till VB.
                                                         Säg hej om ni ser oss! Ha en trevlig dag, kram 

                                           

Rest in peace

2009-06-26 01:18:18
                           

                                                           VA? Muchael Jackson är död.                                      

                                                          (Läs om vad som hände här)

26 juni

2009-06-26 01:04:16

HALLÅJ! Har varit lite arg här ett tag som ni såg iförra inlägget! Men nu ska vi inte snacka nå mer om det. Hur har eran kväll varit? Min har då varit mycket bra. Har varit med Konny, vi drog ut med moppen & köpte chirre sen såg vi film. Vi såg filmen benjamin button. De handlar om en kille som föds som åttioåring & som lever sitt liv baklänges, blir yngre & yngre. Den måste ni se om ni inte redan gjort det!

Det skulle tydligen bli lika bra väder imorgon & kanske lite bättre, så gissa vars jag ska spändera min dag imorgon? VB såklart! Med världens bästa bästis Jenny! Så vi synes där då hoppas jag! 

     


Fuck you!

2009-06-26 00:23:41

Åh vad förbannad jag blir! Jag hatar dom som går & snackar skit, sen sprider massa falska rykten vidare. Fyfan säger jag bara, när jag får reda på vem som starta det här så ska jag ta ett snack med den personen! Tack Fredrik för du berättade!

Sen till dig Anonym som sitter & skriver massa dumma komentarer! Skriv ditt jävla namn iställe? Eller vågar du inte det. Inlägget som jag skrev ( Håll tummarna ) Då skrev du - oh, jag får panik! Vad fan är det med dig egentligen, sluta skriva massa dumma saker! Dra åt helvete säger jag bara!

                                                      

                                                                          Korvfingrarna!?


Håll tummarna!

2009-06-25 18:57:34

Har nog aldrig varit så glad på länge som jag var igår, träffade Kim & snackade. Han berättade att han bara ville ta en paus nu när jag ska till Stockholm & han till bårlänge, så nu ska vi bara chilla & vara med kompisar. Sen när vi kommit hem från semestern ska vi träffas & se hur det känns, men han säger att han kommer nog ta tillbaka mig för han saknar mig så sjukt mycket! TROR NI JAG ÄR GLAD ELLER? Det är jag! Men det klart man ska inte hoppas för mycket, men jag tror faktiskt det kommer blir bra det här! Håll tummarna för oss.

                               


tummen upp!

2009-06-25 18:49:47
Hej hopp humöret är i topp! Har inte skrivit så mycket på bloggen nu dom senate dagarna, men vem vill sitta vid datorn när det är sånt här fint väder? Inte då jag ifal. Dagen vart spenderad på Vb med världens bästa Jenny! Där träffade vi också Robin,Zebbe & sandrstoom. Mycket roligt var det! Tyckte det var mycket värt att köpa kort. Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag tror jag ska träffa Jenny. Tror vi bara ska vara hemma & chilla. Men nu ska jag drage, Peace!

               




Holme and Konny

2009-06-23 13:18:31
HejHej! Jag & Jenny vaknade för ungefär 30 min sen, skulle kunna sova mycket längre... Vi var vakna till typ halv 4, Jenny hadde nog kunna somna lite tidigare men jag var på sånt prat humör vid klockan 3 så. Förlåt jenny! Bion igår var så sjukt jävla bra alltså! Men vi han inte se klart hela för när det var ungefär 20 mn kvar av filmen så puttade Jenny på mig & sa att hon inte hitta moppenyckeln, så vi var ju tvungen att gå där ifrån. Sen när vi kom till moppen så satt nyckeln i! Bra jobbat Jenny.

Men nu ska vi dra till Vb & bada IGEN, Säg hej om ni ser oss :) tjiing.

                         

Till Anonym

2009-06-22 20:31:01

till dig Anonym som fråga vad VB betyde :
VB är förkortningen av Vitbergsbadet! :)


känns ändå bra men ändå förjävligt.

2009-06-22 20:26:59
HejHej! Det var mycket härligt på vb idag, Jag & Jenny var mäst i bubbelpolen. Mycket härligt. Träffade Robin där, snackade lite. Sen träffade vi Viktår,Agge,Linus, & Kim. Snackade inte så mycket med dom.. var en viss person som var lite små sur så det gick inte så bra att snacka. Snart drar jag & Jenny på bio & ska se baksmällan eller vad det hette, det blir toppen, kul att göra annat än att sitta hemma & vara ledsen. Jenny ska nog sova hos mig också så vi ska verkligen mysa på ikväll. Ska gå & fixa håret nu,

                  
                                                                            fotaaaaaaaa

Jag älskar att fota!

2009-06-22 13:08:35
                        

                                                          Finns det något roligare!

                          

Solen skiner & världen är piss.

2009-06-22 12:27:27

Solen skiner & världen är piss! Vaknade för 30 min sen, första natten jag kunde sova halva natten ifal. Idag så blir det nog att fara med Jenny till VB som jag sa igår. Jag måste verkligen köpa ettpar nya bikini-trosor. För dom är jävligt stora må jag säga, så vill jag inte ha det. Jag undrar om min kära bästavän har vaknat nu, man vet aldrig hur länge den flickan kan sova nu för tiden. Jag får ta & vänta en stund till tror jag. Nu ropar mamma att jag måste äta något,puss!

                




smsa

2009-06-22 00:49:33

Kommer nog inte kunna sova på ett tag så du kan ju smsa!
- 0767806869!


It rains when you´re gone

2009-06-22 00:46:00
Filmen var sådär. Men det var mysit att se med mammi. Linus & Jenny kom förbi en stund & fråga hur det var, tack sötnosar. Imorgon blir det nog Vb med världens bästa Jenny! Kanske ska dra med lite mer folk också, det blir nog skit bra. har som inte så mycket att säga.. har som inte hänt så mkt, förutom allt med Kim. Men det kanske inte är så kul att läsa hela tiden. Men nu har det ifal gått 5 dagar sen Kim lämnade mig, men det känns som det var jätte länge sedan.. men,men nu ska jag sluta snacka om det där, vill inte göra mina läsare ledsna hela tiden.. en del blir ledsen när dom läser det jag skriver har jag sett på komentarerna. Men nu ska jag gå upp & sova i soffan, skippar mitt rum idag. 

                                                                              

                                 Jag saknar dig när du är borta, jag saknar dig till & med när du är här.
                                Du har blivit en del av mig, en del som jag behöver för att känna mig hel.


Undrar om dagen kommer...

2009-06-21 20:37:54
Går bra för bloggen nu. Det är ju kul. Snart drar jag till Stockholm, om 2 veckor ungefär. Blir att åka tåg i år. Skönt att inte sitta i en varm bil i 10 timmar. Så det blir natt-tåg. Ingen Kim ska med ifal... han skulle ju kanske följa med, men nu blir det ju inte så. Tråkigt. Blir skönt att komma bort från det här stället. Sen drar jag nog till stugan snart i några dagar, klarar fan inte av att vara här i en sekund till snart. Me nu ska jag se en film med mamma som börjar på 3:an. Jag skriver nog ikväll.PZ

                                              
                                                  Mycket gammal låt. Lyssnade på den mycket ofta förr.

ÅÅÅÅÅÅÅH

2009-06-21 17:53:58

Vad har du för bhstorlek? Skit i det du
Trivs du med det? japp!

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? orkar inte räkna
Vad gjorde du inatt? Grät & grät & grät & låg & tittade på Kim.
Och i förrgår natt? Grät & gärt & grät...
Vad gör du innan du ska sova? Ligger & tittar på kortet på jag & Kim, & tänker. 

Kan du prata med din mamma om allt? ja, det jag vill prata om

Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? japp.

Har du varit gravid? nej.

Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? har ingen pojkvän...

Choklad eller glass? Choklad

Push-up eller T-shirtbh? sprolla
String eller hipsters? string
klackskor eller gymnastikskor? beror på

Kjol/klänning eller jeans? beror på 


TIO FAKTA

1. Hemstad/ort: skellefteå

2. Hårfärg: vet inte hur man ska säga.

3. Längd: 164 cm

4. Frisyr just nu: tjorvigt.
5. Ögonfärg: bruna
6. Skostorlek: 37-38

7. Humör: Sårad,Ledsen,arg, förkrossad,ensam.

8. Vänster eller högerhänt: skriver med höger, men spelar handboll osv med vänster


TIO SAKER OM DITT LIV

1. Har du nånsin varit kär? jaa, är förbannat kär nu.            

2. Tror du på kärlek? mm..
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?JA
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Japp, för 5 dagar sen.

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?ja

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nopeee

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? vet inte   

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nu är jag det.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Hemligt!

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja..


TIO SAKER

1. Kärlek eller pengar? kärlek

 2. cider eller öl? festis
3. Dag eller natt? natt

4. One night stand eller förhållande? förhållande
5. Tv eller internet? internet

6. Pepsi eller cola? Festis
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? båda

8. Färgfoto eller svartvita? färg

9. Telefonkontakt eller face to face? face to face

10. Bilddagboken eller myspace? msn

HAR DU

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? japp

2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? ....
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Ja

4. Har du hoppat bungy jump? nepp

5. Har du nånsin varit med i en olycka? ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? bläää tårta

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?kanske det
8. Har du nånsin gått på bio ensam? nej

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? va?

10. Har du nånsin tyckt att världen är super? jajamen när jag hade Kim.


KÄNSLOR

1. Saknar du någon just nu? KIM NILSSON KOM TILLBAKA TILL MIG!!!!!!!
2. Är du glad? NEJ!!!!!!!!!!!!!!

3. Är du fundersam? JA!!!!!

4. Är du uttråkad? ja, Kim kommer ju aldrig......
5. Är du tysk? ne

6. Är du italienare? ne
7. Är du fransk?ne
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? jaa


  OM DIG

1. Hur mycket är klockan just nu? 17:45
2. Namn? Emmy Holmberg

3. Vart bor du? Sjungande
4. Hur många barn vill du ha? 2
5. Vill du gifta dig? jupp

6. Rullar du spaghettin eller skär du den? vetinte

7. Har du ätit sushi? ne

8. Favoritglass? B&J

9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? vet inte, äter inte flingor

10. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? säkert

11. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? yepp

12. Har du syskon? 1

13. Har du ljugit på någon fråga? nepp

14. Har dina föräldrar ljugit för dig? säkert

15. Har du varit full den här månaden? nope

16. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? jaaaaaaaaaaaaaaa

17. Har du borstat tänderna den senaste timmen? JEPP

18. Har du pussat någon som är fyra år äldre? nope

19. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Noppe

 20. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nejnej

FYRA GREJER

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? nej
2. Har du en hund? nej

3. Sover du helst själv eller med någon? med kim.

4. Tror du på spöken? nej


SKULLE DU

1. Skulle du vilja vara längre? nä

2. Skulle du vilja väga mer? näe
3. Skulle du vilja ha sex nu? hmm,kändes jobbigt nu.
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? äh

 KAN DU

1. Kan du röra på öronen? nepp

2. Kan du slicka dig på näsan? nepp

3. Kan du kolla i kors med ögonen? ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? japp

5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? nu kan jag det.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? japp

7. Kan dina vänner lita på dig? klart

8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? japp

9. Kan du suga? antagligen?!

10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? jada

1. Vem älskar du? Kim
2. Vem kan berätta allt för dig? Dom som vill
3. Vem vill du bli full med? mig själv.


fyfan

2009-06-21 16:55:31

SKIT! ALLT ÄR BARA SKIT! Jag trodde det höll på att bli bättre, men nu är det värre än vad det var från början. Fattar inte hur du kunde.. känns som jag inte betyder något. Jag gör säkrt det, men varför gör du så där. Eller jag kan inte bestämma över dig, för vi är inte tillsammans längre, men det har bara gått 5 jävla dagar.... fattar du hur det känns. Du kanske inte menar något, men jag förstår fortfarande inte hur det kunde gå så jävla fort. Varför är allting bara dåligt, finns inget som är bra just nu. Jag känner mig som ett svarthål, känner mig ensam. Även fast jag har mina vänner så är jag ensam utan dig. Undra hur länge jag kommer orka....

                               


Midsommar

2009-06-20 18:29:40
Kom hem från stugan vi varit i för ett tag sedan. Det var helt okej där. Fick vara med Sanna, & hon fick mig verkligen att skratta, så det var toppen. Men det klart jag vart lite ledsen då & då men hon fick mig att skratta dirr. Tack Sanna. Sen tack Robin för du finns! Men nu tänkte jag visa lite bilder från igår. Skriver kanske ikväll vi får se. kram


               
                                                                                   Bror & Filip
                                 
                                                                                       Filppa
                                  
                                                                                            Sjön
                                  
                                                                              Mamma & pappa
                                 
                                                En ödla som grabbarna hitta, tror ni jag skrek?
                                 
                                                                                       Sanna
                                
                                                                                vattenrushkanan
                                
                                                                      Emmy sover middag
                               
                                                                              Ingen komentar
                               
                                                                                               Vicky
                                
                                                                                     Mitt riktiga jag
                               
                                                             Jag & Sanna ( jag ser skit drågad ut )
                                
                                                                             Filippa

                              


byee

2009-06-19 12:12:16
                                           
                                                        Försökte med ett leénde på ett kort..

                                                                          Nu drar jag.. puss

Midsommar

2009-06-19 10:52:45

Midsommar! Min dag/kväll ska jag troligtvis tillbringa i en stuga med mina barndoms kompisar. Det låter inte som jag får vara med mina kompisar här i stan, de sug. Men om jag får så är det typ med - Rebecka,Antonia, Viktår & Kim. Vet inte vad kim tycker att jag ska vara med heller, så jag får se hur det blir med det. Kanske bara blir ledsen om jag med honom, kommer inte kunna släppa blicken från honom då! Nu ska jag gå & göra mig klar, blir inget skrivandes förrän imorgon på dagen någon gång, för i den där stugan har dom knappast dator. Så ni få ha en trevlig medsommar. Kramkram

                    
                                               Oj,Oj så små vi var. Hur gammla var vi?
                                                                v i skulle börja 6:an

                       Igår sovde jag i min säng för första gången på 3 dagar! Var inte så kul...


fota!

2009-06-19 01:02:47
                    

                                           Undra hur den här sommaren kommer bli för mig...
                                                             Vad ska ni göra i sommar?

kom tillbaka...

2009-06-19 00:56:10
Nu har jag fått veta hur man kan ta reda på hur man kan se vem som skrivit anonym. Men jag fattar typ ingenting, så det var inte så lyckat. Men tack Maria ändå.

Ikväll så har jag varit med världens bästa Jenny. Vi har varit på stan & letat bekini åt henne, vi hitta 2 stkn, jätte fina. Sen lite senare mot middagen så drog vi till vb ( vitbergsbadet) Det stängde 18:00 & vi var där 17:30, lyckat. När vi kom dit så fick vi inte komma in för dom skulle stänga på 15 min. Men vi sa - snälla,snälla. Sen så gav hon upp & sa okej då bara ni är ute här ifrån fem i. Så vi han bada i 15 min ifal. Träffade Robin & kenny, men vi han bara säga hej.

Har nu gått 3 dagar utan dig, skit jobbigt. Saknar dig så otroligt mycket. Hoppas du kommer tillbaka snart.

                                  
                                                                                  vad glad jag var..

Till Anonym :

2009-06-18 11:30:36

Sen till dig Anonym som sitter & skrivaer massa taskiga saker!

Jag önska jag kunde få reda på vem du var,fyfan för dig säger jag bara.
Tänk hur grymma människor kan vara mot varandra på denna jord.
Så många som tar åt sig & far illa och saknar trygghet.


Du är värld guld

2009-06-18 11:20:24

Hello. Vaknade för 10 min sen, första natten jag kunde sova i 3 timmar. Inte så mycket, men bättre än inget. Sovde inne hos min bror inatt med, vill verkligen inte vara inne i mitt rum. Idag så kanske på teater med mamma & Alecsandra & hennes mamma, gullit. Men vi får se. Idag på dan så kommer Kim & lämnar mina örhängen, jag har typ allt hos honom & han har allt hos mig. Men tack för jag får behålla din saker, du får behålla min tröja också.

Tack för du fanns där för mig igår kväll Kim. Tack för du höll om mig, tack för du värmde mig & strök mig på kinden..

                              
                                         Jag kommer vänta... & vänta.... hur lång tid det än kommer ta.


..

2009-06-18 00:49:32
Hej! Grattis i efterskott till världens bästa Rebecka. Överraskningen till Rebecka vart toppen. Vi var Lisa, Anna, Antonia, Lowisa, Matilda C, Matilda Mo, Fanny, Emmy och Jenny. Hoppas jag inte glömt någon. palla inte skriva..... :(

Never easy!

2009-06-17 16:48:58
                                         
                                                     Börjar gråta när jag hör den här! Lyssna

Miss you

2009-06-17 16:46:28

Hej alla glada. Eller jag antar att dom flesta är glada. Själv så är humöret inte i topp. Försöker så gott jag kan, & jag försöker att aldrig vara ensam hemma osv, för då är jag bara själv & är ledsen. Så jag har tillbringat min dag med momme & Mamma, vi for & åt på stan. Jätte gott, kyckling tacos. Sen gick vi runt lite på stan osv. Fick 250 kr av momme, hon tycker jag skulle göra något roligt nu när jag är så ledsen. Så tack mormor. 

Igår så klippte jag mig. Vart kanske inte så bra, men aja det får duga. Jag orkar verkligen inte bry mig ett piss hur jag ser ut just nu. Före jag klippte mig så stod jag inne på ck & vänta på mamma så kom Robin, så jag snackade lite med honom. Robin är han som jag lärde känna på moppekursen. Skit snäll grabb. Tack för du stöttar mig ifal grabben, & tack till alla andra som stöttar mig.. & säger att han kommer nog tillbaka. Jag hoppas verkligen han kommer tillbaka till mig.

                               
                    Det röda hjärtat som ni ser. Det gjorde Kim till mig på slöjden någon gång i sluav 7:an 
                    Jag minss när du kom springandes mot mig i korridoren & gav mig en puss & hjärtat.
                                                    


take my hand and woke with me!

2009-06-16 22:41:27
oj. 215 besökare idag. Det var mycket må jag säga.

Det har gått en dag utan dig, känns inte som det här är sant, vi sa föralltid. nästan 2 år med dig, du är det bästa som hänt mig. När du kom till mig idag för att prata så direkt jag titta in i dina ögon så kom tårarna sprutandes, jag kan inte hålla inne det. När du började hålla om mig & strök mig på kinde & sa att allt kommer bli bra så tänker jag att det kommer aldrig bli bra utan dig. Kommer aldrig bli helt glad igen. Det känndes så rätt när jag borrade in mitt huvud i din hals. Jag frågade dig om du tycker det känns bra, men jag får samma svar hela tiden - Emmy, snälla sluta! Undra om jag någonsin kommer kunna sova i mitt rum igen, min natt blir att tillbringa inne hos min bror inatt med.

                                                  
                                                         Kanske är tråkigt att läsa om Kim helatiden
                                         & hur ledsen jag är, me jag har inget annat i hjärnan & på hjärtat

fyfan

2009-06-16 16:31:13



Fattar inte hur någon kan vara så elak. Fyfan säger jag bara.
Vad är det som är så jävla roligt? Att min kille har lämnat mig
& jag är skit ledsen? Jag säger bara en sak DRA ÅT HELVETE!

17/6 värsta dagen i mitt liv.

2009-06-16 12:15:20
Dagen kom. Dagen som jag trode aldrig skulle komma kom ändå. Jag bröt ihop & la mig ner på astfalten. Jag kände ingen ork, det känndes som allt vart bara tomt. Du säger att vi bråkat mycket, det har vi. Men vi kan bättra oss, ge det en andra chans. För det ska vara du & jag! jag vet det. Allting vi skulle göra i sommar.. Vi skulle till bårlänge tillsammans & till Stockholm & kanske göteborg. Vi skulle sola bada. Men vad blir det nu för sommar. Jag vill inte ha någon sommar utan dig. Även om du ville följa med till Stockholm ändå så kommer det inte kännas likadant. När vi stof ute i regnet & prata & grät, så kunde jag inte fatta att det var sant. Inte du & jag? Vi som haft det så bra. Jag fick en sista kyss av dig, & jag tänkte... tänk att det här är den sista. fyfan. När din hand sagta gled ur min hand & du gick din väg skrek jag att du inte fick lämna mig, jag skrek & grät kom tillbaka Kim. Men du vände dig inte om & kom, du bara gick.... Där stod jag, svart runt ögonen & regnet som bara östener på mig & med ett krossat hjärta. När jag gick in i mitt rum så klarade jag nästan inte av att vara där inne för allt påminner om dig, varenda lite sak. Tröjan som är din som jag alltid sover med låg där på sängen. Jag kunde inte låta bli att bara lägga mig ner & lukta & krama om den. Jag tänkte att jag kommer aldrig vakna upp med dig nå mer. Satan vad jag älskar dig Kim. 1 år & 9 månader med dig. trodde det skulle bli fler år.

                            Första kyssen                                                                  Sommaren 07
 
          Hade nyss köpt ett hasband med ditt namn                                  Vintern 07
 
 Jag var i Stockholm & du hade fått låna en               Vintern 08. Var jätte onöjd med mitt hår.          
 bh av mig. För du skulle kunna lukta på den.            men du sa - emmy du är alltid fin    
 
                        vintern 08 på skolan.                                    vintern 08. Här var vi i malå tillsammans.
 
På skolan 08. Minns du tyckte                                     Vinter 08. Du jag & josse åkte madrass
 den här bilden var så fin                                                                                                                  
 
 vintern 09. Vi satt i bilen utan för isladan                                          Skolan 08
 
                                                                    Det här skrev vi för ungefär 1 vecka sen.
 
Sommaren 09. Det här var för en vecka sedan.              kan inte fatta att det var för en vecka sedan.
 
Sommaren 09, din första photoshopade bild!                                   vecka sedan
 
                                 vecka sedan                                                                vecka sedan
 

                                                                                  Jag älskar dej
                         


                                                                                                  

Opps

2009-06-15 11:04:00
                 Tänkte vara lite elak & visa lite gammla bilder på min kompisar som jag hitta på min dator!
                                                 Men det är dålig kvalla på vissa, men skitsamma

                                           Jesper                                                                Elias & Josse
 
                                       Danne Å                                                                        Matilda C
 
                           Linke, Joel & Rasmus                                                       Joel
 
                                        Camilla                                                                   Sandra
 

Hjälp mig

2009-06-15 10:41:37

Hur ska jag göra nu då? Ska klippa mig på tisdag! Ge mig någe tipps =)


SKUKT BRA

2009-06-15 10:37:24
                                         

14/9

2009-06-15 10:35:49
                                                                     Igår hade vi 1 år & 9 månader
                      
              Tänk, så fort tiden går! Så stark vår kärlek måste vara, allt vi har gått igenom tillsammans.
                                     Mitt liv har ingen annan handling. Ska bara vara med dig min älskling.

                              

                                                                        Älskar dej Kim Nilsson
                                











film

2009-06-14 21:46:31

                                          Nu ska jag se film med min bror! Skriver sen K A N S K E 

                                     

                                                                                Kolla vad söta pojkar!


Sjukt duktig!

2009-06-14 21:35:12

                                      Min bror visa mig nyss en tjej som är så grymt duktig på att sjunga!
                                Hon ska alltså börja 7:an & har så här bra röst, det är helt sjukt! Verkligen bra är hon.

                                                     

s ö n d a g

2009-06-14 19:31:45

Back on track! Gissa vars jag varit idag... jag har varit på moppekursen idag. Jag tänkte idag när jag vaknade hos Kim & såg att det regnade jävulskt mycket hur det skulle gå & köra moppe då. Men det lungade ner sig som tur var när vi skulle köra. Jag & Alecsandra ägde ju alla? Gick ändå bra för mig, for bara på en kon en gång, så jag är stålt. 

Tror jag inte jag skrattat så mycket på länge där borta, jag Alecsandra & Robin hade jävligt roligt må jag säga, han som vi hade som lärde oss att köra osv var så jävla rolig. När vi skulle gå & käka så kom han in & avbröt hon som stod & snacka - Fyfan vad det regnar ute nu alltså, jag tog med mig dom här parasållen som ni får ta, dom är lite stora men ni ryms ju 5 haha.  Alltså han kom in med världens största parasåll, fan vad kul det var. Nu är jag hemma ifal & ska nog på bio med Kim & hans farbror så det kommer bli toppen. Här kommer lite bilder.puss.
          


Skolavslutning 2009

2009-06-13 14:09:34
                                             

                                                                                      Summer time. Solist - Anna 

                                                         

                                                                                                   tusen röster
                                                       Solisterna - Linnea, Otto, Sofie, Jessica, Emil, Lisette och Elin.


                                                          

                                                                                 Kom ihåg mig då. Solist - Remi

förlåt!

2009-06-13 01:24:35
förlåt,förlåt,förlåt,förlåt,förlåt! Jag vet att jag är jätte dålig på att blogga justnu! Men det har varit mycket dom senaste dagarna. Men nu är jag igång igen & kommer börja skriva mera ska ni se!

Ikväll så började kvällen hos Matilda, vi käka tacos massa tjejer & hade mycket roligt! Senare drog vi vidare & träffa massa andra osv. Sen så ringde jag Kostast att han skulle komma & hämta mig & det gjorde han den snälla pöjken! så jag drog till medle där Kim var, + massa annat folk. Men nu ska jag sussa, imorgon blir det att sova hos älsklingen.
                              
                               

















Tack & Hej leverpastej!


Lite å göra

2009-06-11 13:24:29
1. Är du singel nu? neeerå
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? långa såklart :S
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? JA!
4. När hade du sex senast? deru :]
5. Har du kört oskyddat nån gång? deru :]
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? jaaaarå
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? yes,
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk?  aaa.
10. Haft sex på fyllan? Nej
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det?  aaah
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? det klart
13. Sparat något från ett gammalt förhållande?  aa.
14. Somnat gråtande pga kärleken?  yes
15. Varit otrogen? Mm..
16. Ångrade du dig? JA!!
17. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? med han som jag är tillsammans med nu
18. Har du någonsinn varit kär?  är nu
19. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? aaa, men ingen såndär stor lögn


KOMPISAR
21. Har du nån bästa vän? aaah
22. Är du ofta med dina vänner?  så ofta ja kan o hinner
23. Vad brukar ni hitta på? allt möjligt
24. Bästa minnet med nån vän?  haaaar så sjukt många & bra minnen me flera vänner, så vet inte vilket ja ska välja.
25. Säg namnen på några riktigt bra vänner? Jenny,Josse,Alva,anna,Rebecka. ni andra vet vilka ni är
26. Kan du vara dig själv med dina kompisar? ja?
27. Har du hatat din bästa vän? nej
28. Litar du på din bästa vän? aaaaaa.
29. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? naaa , eller jo.. gjort mig besviken
30. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta?  aaa
31. Vart bor din bästa vän? Nästan granne med mig
32. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? nej, så onödigt
33. Har du ljugit för någon kompis någongång? aa, alla ljuger nån gång
34. Har någon kompis ljugit för dig någongång? har någon säkert gjort
35. Ljuger du för dina vänner ofta? nej
36. Vilken kompis var du senast med? Jenny!
37. Har du många kompisar i din klass? ja
38. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Vi är oftast flera. Men annars Rebecka,Anna,Josse & Antonia.
39. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Timmy & Alecsandra

SISTA SOM
40. Du fick en puss av? Josse
41. Sov med dig i samma säng? Kim
42. Du delade ett riktigt skratt med? mina vänner
43. Du gick på bio med? det var länge sen, tror det var med Kim :)
44. Du höll i handen? ääälsklingen
45. Du gick på stan med? Jenny
46. Delade en pizza med dig? Mamma & bror
47. Du ringde? Kim, men jag får inte tag på honom
48. Skickade ett sms till dig? Josse
49. Du kramade? Kim
50. Gjorde dig lite besviken? ..
51. Gjorde dig mycket besviken?..
52. Du skrev med på msn? Fanny Holmström
53. Du snackade skit om? Ingen
54. Du åkte bil med? Mamma
55. Gav dig en komplimang? älskling
56. Du kollade på film med? älskling,
57. Du åt med på resturang? familjen
58. Betalade något åt dig? mamma
59. Grät inför dig? privat

bror

2009-06-10 08:04:04
                                      

                                                                          Visst är jag & min bror söta?
                                                          
                                                               Snart sommarlov. Då drar det roliga igång! 

                                                          

Öron godis

2009-06-10 07:59:16

o n s d a g

2009-06-10 07:56:26

Sitter här redo & klar för att fara & sjunga! Men jag börjar bli förkyld.. har lite ont i halsen osv & snuvi, det vill jag inte ha nu inte. Nej,nej. Ska möta josse vid brännan klockan tio över åtta, då drar vi till landskyrkan för att öva med kören. Slutar klockan 11, jävligt skönt må jag säga. Men nu ska jag cykla iväg på min fin,fina cykel. pusspuss.

                                      

                                                                  haha Snygga vi var där alltså? lr så inte
                Blev inte att vara med Kim igår kväll, så han ska komma till mig efter skolan idag iställe. 
                                                                                        Så det blir toppen!


9 Juni

2009-06-09 22:11:46
Jag säger bara en sak. jag passar inte i högklackat, mina fötter ser korviga & fula ut, skit fult! Så jag tror inte det blir någe sånt för mig i år heller. Men jag har lagt undan ett par med liten klacka, men dom kosta :-800. Inte billigt alltså. Men aja vi får se hur det blir med det.

Imorgon börjar vi halv 9, d har vi kör till 11 sen får vi sluta. Så det är skönt! Men det känns typ ändå lite ovärt. Hitta en jätte fin bikini på en hemsida idag men den kostade 1630!!!!! Hur kan en bekini kosta vi 1000 kr? Det är ju sjuk. Men aja, får hitta någon från någon tråkig affär i skell-hell. Nu ska jag sussa, ha de gott :) 

                                        

                        btw- Jag ska klippa mig på tisdag. Hjälp. Jag hatar att klippa mig, det blir alltid fel.

Ge mig sommar

2009-06-09 14:02:04

                       Tisdagen har bestått utav Baka muffins, gjort massa exprement av mat, lunch & sång!
                       Slutade vid klockan ett. Känner hur sommarlovet bara kommer närmare & närmare nu.

                                    

                                                   Snart kommer Jenny hem från skolan & då blir det att
                                                 he på sig den snygga slalom hjälmen & fara ner mot stan!
                                   Senare mot kvällen så ska jag träffa Kim ockå, så det kommer bli toppen.


T i s d a g

2009-06-09 06:56:57

Nu ska jag gå & göra mig klar för skolan, idag ska vi göra muffins på elevensval jag,Rebecka,Ida & Sandra! + massa andra så också, men vi äg alla. Efter skolan drar jag på stan med Konny, he bli toppen. Ha det gött.

                                      
                                                                    Sötaste Kussen som finns! Love U


My angel

2009-06-08 21:51:54
                                  

                                                                      You are my light in the dark
                                                                     You are the beat in my heart
                                                      But that is not enough, will I ever be by your side

                                                               Your hair is dancing in the wind 
                                                              Your eyes are burning up my skin
                                      And I'm so happy when I see, that you are smiling back at me

                                                   You're leaving burnmarks on the ground
                                                         Thank you God for what I've found
                                                         I don't know how, I don't know why
                                                           But you're my angel in the night

Kurt Nilson has the gratest voice!

2009-06-08 21:45:54
                         

Hon som är livrädd för clowner!

2009-06-08 21:41:56
Tack för era tips om hur jag ska göra håret. Vi få se hur jag ska göra, jag är en sån som är jätte rädd att det ska bli fult! Men jag måste ju bara våga gör något.

Ikväll så har jag varit med Jenny, vi har snackat massor & varit vid datorn. Sen har Jenny lockat mitt hår & gjort det jätte fint, men det skulle ju inte kunna hålla sig till imorgon så det sög ju. Tisdag imorgon, gud vad det går fort nu. Körövning i 2 timmar imorgon, så jävulskt drygt. Men det får funka. Efter skolan blir det stan med Jenny, hon ska hjälpa mig att hitta ett par fina skor som jag ska ha på skolavslutningen. Hon är bra på sånt där tyck jag! Sen ska vi nog träffa Rebecka & Antonia, he blir perfa.

Sen har min gulli mormor fråga om jag & Albin ska gå på cirkus på Onsdag :] Jävligt gullit tycker jag! Jag tror faktiskt jag ska fara, vadå. Alltså ofta det inte är kul? Kommer nog bara vara jag i min ålder men,men. Men jag oroa mig fortfarande för Clownerna.... dom är så jävla hemska.. jag är livrädd för dom om jag ska erkänna. Men ska sussa nu,pusspuss.

                                  

                                                                                               URS! =(   

M å n d a g

2009-06-08 15:00:36

Hallå! Sitter nu hemma hos Josse, hon sover som en stock må jag säga!  Känns lite konstigt att jag sitter här medans hon sover, hihi. Ikväll ska jag vara med världens bästa Jenny tror jag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men vi brukar alltid hitta på något kul.

På fredag så ska jag äta med tjejerna hos Matilda, vi ska grilla hörde jag, så det blir ju kul. Sen ska vi nog träffa massa annat folk på kvällen, det blir toppen. Lördag så drar jag & Kim till Åbyn till Zebbe, vi ska sova där tror jag. Saknar verkligen Camilla, det är Zebbes mamma hon är så jävla rolig så det går inte dit en till. Men nu ska jag försöka se om jag får någe liv i flickan här! Skriver senare.

                                                


jag svarar er

2009-06-08 14:28:28
Här kommer svaren!


typ? eller:O
Förstod som inte fråga hampus!

tycker du att du ser likadan ut på bild som i verklighet? :)
Alltså på en del bilder. Det beror ju på hur mycket man gör
till dom osv.

vem är din förebild?
hur länge tar det för dig att sminka dig?
vem är din bästavän?
Det vet jag faktiskt inte!
15-20 min!
Jenny Stålnacke Olsson.

Hur ser din klädstil ut en vanlig dag? :)
Jeans leggings & någon tröja.

Vad har du för betyg? :)
G i nästan alla, sen dom 4-5 andra VG!

vad skulle du välja mellan att göra ?
snusa eller röka ?
Snusa!

Hur länge har du & Kim varit tillsammans?
Den fråga kommer alltid upp.
Som jag har sagt förut, om vi inte räknar med
vårat lilla uppbehåll så är det 1 år & 9 månader.

Du har jätte fina ögon!
Vilken maskara har du? :)

Tack du! :) Max Factor


Tack för era frågor :)!

HJÄLP MIG

2009-06-07 22:43:33
                                       Nu blir det att krypa ner i min sköna säng. Sovgott

                                 

                                     Jag hatar mitt hår över allt annat. Det är så tråkigt & fult!
                                    Jag bara måste klippa mig snart. + färga eller göra slingor!

                                                        - Ge nått tips hur jag ska göra?

sjukt

2009-06-07 22:07:18

                                                                                                     
                                                                                                         SJUKT

Gubben min

2009-06-07 22:06:04
Då for Kim nyss för andra gången idag. Blir verkligen aldrig less på denna kille. Men han var bara här i 1 timma, inte så värt må jag ju säga. Men vad gör han inte för att få träffa mig hihi. Han skulle lämna min tröja också, men den glömde han såklart! Imorgon är det skola. Men vi har elevensval så det funkar ju. Jag har matlagning imorgon. Hoppas vi ska göra något gott. Nu ska jag gå. Puss på er.

                                     

                                                                                      Du får mig att lee

Då vet ni

2009-06-07 21:54:30
Det var någon som undra när ni får svaren på min frågestund. Ni får svaren imorgon. Måndag alltså.

Disappear

2009-06-07 18:56:21
                                       

                                                  Bra låt som jag hitta hos Anna & Rebecka!

Så kan det gå

2009-06-07 18:54:08
Kim for nyss igen. Han kom hit vid klockan 3, vi photoshopa såklart. Sen lite senare spelade vi skipbo, & han ägde ut mig... men det är nog första gången. För jag brukar alltid äga ut han i det. Men jag tror jag bara hade lite otur just idag.

                                  

S ö n d a g

2009-06-07 14:59:49

Herregud säger jag bara! Jag & Kim vaknade klockan 13:00 idag. Rekord! Så länge har vi aldrig sovit. Kim skulle hem vid klockan 13:00 så att han var tvungen att snabba sig lite så han har redan farit. Men så länge som vi satt uppe & photoshopa igår så är det inte så konstigt att vi sovde så länge. Har nyss ätit lite tacos så nu är jag jävligt mätt kan jag säga. Snart blir det att göra sig klar & sen får jag se vad jag ska hitta på, om Kim skulle komma tillbaka eller inte. Nu ska jag photoshopa lite mer. Herrå.

                          


PhotoshoparN

2009-06-07 13:39:56
Här är lite bilder som Kim photoshopa igår. Så duktig han är pojken min. Det vart faktiskt mycket bättre än orginal bilderna, men jag har tagit bort dom så ni kan ju inte se skilnaden. Men här är bilderna han gjorde om!                             

                                    

                                 

                                   

                                     


L ö r d a g

2009-06-07 01:49:23
Lördag! Har varit en lung & härlig dag. Har sovit länge & bara latat mig idag på dan. For till Josse & Kim lite senare, mycket kul var det!
 
Senare mot kvällen så for jag & Kim till mig, vi har sett på film & sen har vi photoshopa ganska mycket må jag säga. Kim är skit glad att han lärt sig det nu, & han säger hela tiden - satan vad bra jag är, eller hur Emmy? Så söt han är. Just nu ligger han & sover så sött i min sköna säng. Jag kan verkligen inte sova, det sug. Bjuder på en av bilderna vi har tagit ikväll. Sovsött. Ska gå & krypa ner hos Kim nu. Undra om han blir arg om jag väcker hononm...

                                       

Kevin.

2009-06-06 18:06:40

Hej.

jag är med Emmy Holmberg.
Jag tycker hon är en snäll flicka:$
                                                             /Kevin.Nilsson.


Fråga på

2009-06-06 13:53:14
                                       

*

2009-06-06 11:51:12
Dig själv


Dig själv för längesen


Dig själv som lyckligast


Någon (några) du tycker om


Någon (några) du litar på till 100%
 

Några du vill träffa


Några du saknar


Den du senast fick sms av


Den du umgås med fortfarande som du känt längst


Den du alltid har roligt med


Den platsen du saknar


Den sista bilden på mottagna filer




va va va

2009-06-06 10:50:29
                                                                           Ska det komma en till? va va va va
 

            

f r e d a g

2009-06-06 00:32:18
Kom nyss från Kim, vi har sovit mest! Eller vi var först & köpte godis på ica sen for vi till Kim & såg film men vi somna typ på dirr. Både jag Kim & hans pappi. Såg nog ganska gullit ut tror jag.

Annars idag så har jag gått på stan med mamma, fick ett par tights. Det ser ungefär ut som lack tights, men dom var snygga ifal. Sen fick jag en maskara. Tack mamma! Nu känner jag hur mina ögon håller på att stängas igen helt snart, så jag säger godnatt nu & sovsött alla min söta vänner. 

                                            

                                                         Bjuder på en bild på en fräjril som jag tagit!

frasses < 3

2009-06-04 22:49:03

Nytt besöks record, yes. Det gillar jag, fortsätt komentera nu också.

Idag på elevensval så gjorde jag en jätte ful väska, jag lovar dig den var inte vacker. Tänker inte använda den. Efter skolan så träffade jag Alva istan. Alva solade, jag gjorde inte det för jag orkade som int. Hon vart ju si så där lite röd tjejen alltså, haha. Vi smörjde på någon kräm innan också så man ska bli brunare, men det vart lite fläckit märkte vi sen, jag kunde typ inte sluta skratta! Sen så skulle vi käka på Frasses såklart, men sen saknades det 3 kronor... så vi gick runt till massa & fråga om dom hade 3 kr, var ganska pinsamt att gå fram till massa som vi inte kände. Men tillslut så gav en gubbe mig en 10, han var ju gulli & snäll.

Senare mot kvällen så kom Kim hit en stund. Gjorde inte så mycket, snackade typ. Som vanligt. Grät ''lite'', sen låg vi bara & myste. Världens bästa kille är det! Men nu ska jag sussa,peace


i´m nothing without you..

2009-06-04 07:01:30
Jag somna tillslut igår ifal, vet inte riktigt vilken tid det vart men. Nu pepper jag för skolan.. eller så inte. Men det är elevensval så det är ju inte så farligt om man säger så, jag Rebecka,Josse & Antonia ska sy väskor sen har vi matlagning typ, kul kul. Men nu ska jag gå & sminka mig, syns senare.

                                         

                                               Gammal låt! Lyssna på den 24/7 för några år sedan!

Zzz

2009-06-03 22:55:13

Hallåj klockan börjar bli mycket, är lite trött känner jag. Men jag har jätte svårt nu för tiden att somna på kvällarna, jag vet inte varför. Det är jätte konstigt. Men nu ska jag gå & försöka somna ifal. sov sött!

                          

                                                   Visst är jag söt med Rebeckas bh i ansiktet!


R U B R I K

2009-06-03 18:58:09

Inte roligt väder idag alltså, regn + att det har hagla lite. När jag var på väg hem idag så hade jag tagot med mig min & kims bildmappar, sen så börjar det stört regna, sen kom massa hagel. Satan vad arg jag var då. Men som tur var så förstördes ingen bild ifal.

Kim var inte på skolan idag för han är sjuk som jag skrev förr, så han kunde inte ta med min tröja till skolan så jag ska dra dit & hämta den nu tror jag.

                           
                                          


Sims 3

2009-06-03 18:43:13
                                        Imorgon släpps The Sims 3 i butikerna! Det värka typ spååårat roligt ?

                                        

love U

2009-06-02 22:09:21

Tisdag, mycket skönt att få sova ut idag. Jag & Kim sovde hos Josse, vi vaknade idag vid 12 tiden kanske. Jag & Kim for till stan & åt på frasses, mycket gott var det. Sen drog vi till Kim & hoppa lite sturre. Efter det så for vi till mig & då gjorde vi inte mycket för kim fick migrän & låg & halv sov medans jag strök han i håret. Han mår inte bra pojken nu alltså, krya på dig älskling! Love U. Aja, men annars så är det ju skola imorgon... fan också. Jag kom på att jag tagit hem saker från bilden som jag skulle göra klart men det har jag såklart inte gjort, inte bra inte bra. Men nu ska jag gå & höra om Kim ska till skolan imorgon, sen blir det att hoppa i sängs. Sovsött.

                                  
                                                                                       Du & jag baby


Desirée Nilsson

2009-06-01 18:05:06
Desirée Nilsson is back! Hon är snart klar med sin design, och kommer att vara tillbaka inom nästa vecka!

                                                                                  http://desireenilsson.se/

Du gillare

2009-06-01 17:48:56
                                         


                                     

                                         

Nu är det sommar

2009-06-01 17:16:43
Det är första juni idag, det är sommar som betyder lika med att jag ska äta alla GB glassarna. Eller jag har ju redan börjat .

                             

Choklad fontän

2009-06-01 17:05:47
                             
                           
                                                                                   
                                                                              Jag måste bara ha en sån!

Nu drar jag till skolan....

2009-06-01 07:26:42
Skrev inget igårkväll, förlåt för det! Jag sovde hos Kim då. Sitter här AS trött & ska snart fara till skolan, men nu är det bara några dagar kvar alltså. Sen blir det sommarlov, fattar ni så härligt. Sova länge,sola bada , äta glass varje dag & sen kompisarna, sen kanske man ska på någon semester kan det blir bättre?

Helgen har annars varit helt perfekt, Har mest legat ute & solat om jag ska vara ärlig. Men sen så har jag varit lite med Konny. Gått på stan, sen sov jag hos Kim i lördags. Tänkte fara & vara med massa på rovön, eller alltså dom var ju inte där. Men jag kände bara ingen ork då, sen då håller jag på att bli förkyld igen, & det får bara inte hända nu!

                                           
                                                                                 Snart 9 månader älskling!