LITEN DIVA GIRL..

2012-04-28 16:44:47
LÖRDAG

2012-04-28 16:39:21


                                

Igår blev det häng med Sandra,Andreas och Linus på Myntgatan. Riktigt trevligt! Slocknade i soffan och blev väckt av Niklas som krigat sig hem från folkparken strax efter 2. Idag på dagen har jag kollat på pappas innebandy med familjen och varit på prommenad med Jenny. Ikväll ska jag och Niklas bara ta det lugnt och ha en myskväll.


TORSDAG

2012-04-26 22:53:59
Den här dagen har varit plågsam och jobbig. Har varit så sjukt trött, har knappt sovit något alls inatt. Men som tur är sover min babe med mig inatt. Kommer sova som en prinsessa! Ska snart ta en varm dusch så fort Niklas kommer hem från sin träning. Sen ska vi krypa ner i sängen och somna till en film. Imorgon inväntas jobb och Kalven. + att moster kommer yeey.

                                     

ATT VARA STARK

2012-04-26 18:36:21

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta att alltid kunna, att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest, att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas, att vara stark är att leva livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den, att falla till botten Slå sig hårt och alltid komma igen, att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast att vara stark är att se ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit. 

                         
                       


DET HÄR SKA SITTA PÅ MIN KROPP INOM KORT

2012-04-26 16:08:46


             
               


1 ÅR & 3 MÅNADER♥

2012-04-25 22:53:14
                                      

GÖR MIG ALDRIG SNYGG FAST JAG KAN?

2012-04-25 21:28:08

       

Jag kan inte alltid vara serriös på bilder. Blir ju tråkigt ju? Jag har tänkt på en sak, som idag. Jag gör mig fan aldrig snygg? Om det inte är något spec eller fest. Jag är ju alltid mycket snyggare på fest haha Ser ju ut som en jävla mupp annars? Kan ju gör mig snygg om jag vill lixom, men pallar aldrig. Måste skärpa mig, ser ut som en lodis hela tiden. Okej går inte runt i mukis kläder och DC skor om ni tror det. Det är sminket och håret. ÅH skärpning ska göra mig sexig varje dag från och med nu.


NYTT

2012-04-25 19:40:50

          
          

Jag och Alva kunde inte låta bli att springa på stan idag efter jobbet! Självklart kunde vi inte låta bli att INTE köpa något heller. Kom hem med dom här↑ underbara turkosa shortsen som kommer passa så bra på mina bruna ben i sommar. Fan måste börja träna, jobbigt. Sen fick det jätte fina armbandet följa med hem också.


MIDDAG MED BRULLORNA IMORGON♥

2012-04-23 23:02:46

              
               Fulaste bilden ever


VARS HÅLLER EMMY HUS?

2012-04-23 22:34:10
Kanske ska berätta lite vars jag håller hus eftersom jag inte bloggat så mycket. Jag har praktik i 6 veckor som började förra veckan. Jag är på Scandic hotell nu och ska vara där i 3 veckor och sen ska jag vara 3 veckor på mitt gamla dagis. Jag vet inte varför jag ville vara på scandic, jag har alltid älskat hotell! Det har jag gjort sen jag var liten, min morfar har varit chef på scandic förr, så jag var mycket där när jag var liten.

Jag kan säga att jag har nog aldrig trivts så bra på en praktik som jag gör på scandic. Personalen, dom är huuuur goa,glada och galna som helst. Dagarna går jätte fort och jag tror jag kommer förvandlas till en Hanna J. If you know what I mean haha.

            


I DON´T WANNA MISS A THING

2012-04-23 21:27:30

                                    

Ligger och degar i sängen och funderar om jag ska städa mitt rum innan BB börjar! Behövligt som tusan. Men frågan är ju om jag kommer göra det? Jag har verkligen inte lika mycket blogglust längre, händer så sjukt mycket hela tiden så har varken tid eller lust. Hoppas jag får lusten tillbaka snart, för det är  verkligen kul att blogga. Bjuder på bilden ovan↑ från i söndags när jag och Niklas slog till med bakismat efter i lördags då Niklas fotbollslag hade lagfest med respektive. Var sjukt trevligt, träffat mycket nytt trevligt folk och hoppas på att det kommer göras om inom kort.


BAGGY PÅ TJEJER?

2012-04-21 11:11:20
Jag tycker det kan vara så sjukt snyggt på tjejer som har baggyjeans och det ska gärna vara låg midja dessutom. Sen en vit tajt tröja till det. Men det klart man måste som ha stilen om man säger så. Jag ägde själv 3 par för många år sedan. Sen så avgudar jag Camilla i BB, hennes stil är så sjukt snygg och jag älskar hennes kläder. ''Vem vet gina tjejen ehoo kanske går till baggy och kepsar?'' 


                     
LOVE

2012-04-21 10:14:57


HOCKEY I STUGAN

2012-04-16 07:22:34
OM MIG OCH NIKLAS

2012-04-15 15:59:36
Vad heter ni?
Emmy & Niklas
Hur träffades ni första gången?
På en fest hos Elin. Hade ny färgat håret minns jag, så att jag såg ut som en kyckling. Jag hade inte tänkt fara på den där festen men mina vänner tvingade mig.(Tackar gudarna för det) Var dock nykter den kvällen.
Jag sitter i ett hörn och tjurar över mitt gula hår. Sen lyser det upp i dörröppningen när jag och Niklas möter blickarna för första gången Jag minns hur vi satt och små sneglade på varandra hela kvällen. Han hade ju snackat bra om mig till sina kompisar och jag om honom till mina. Så det kom ju såklart fram senare under kvällen! Det första han hade sagt när han såg mig var ''pax den blonda'' haha. Minns att jag satt och snackade med Niklas polare som satt och sa '' kom igen nu, jag ser ju hur ni sitter och tittar på varandra, ta chansen och snacka med honom nu'' Jag minns att jag tyckte det var så pinsamt för jag drack ju inte hah. Efter ett tag så tog jag steget och gick fram, det var jävligt awkward i början men efter ett tag så släppte det och vi snackade ganska mycket under kvällen. Sen det bästa och pinsamaste var ju när Niklas och hans polare skulle dra för som skulle på krogen, då tog alltså jenny Niklas mobil och gav honom mitt nummer och ja tvärtom. Sen gav jag honom en kram och sen börja vi skriva jätte mycket och träffas och blabla... Så jag vill tacka mina älskade vänner för att ni gjorde så att jag följde med den där kvällen♥
Hur länge har ni varit tillsammans?
1 år och snart 3 månader
Bor ni ihop?
Nej
Har ni barn?
Nej
Har båda körkort?
Nix, bara Niklas
Isåfall, vem kör bäst?
Måste säga Niklas.. 
Kommer du ihåg er första kyss?
Yes, Niklas kunde inte låta bli min saftiga läppar när vi såg film hehe
Vem är äldst?
Niklas
Vilka stjärntecken är ni?
Lejon och tvillingarna
Vem fyller först på året?
Niklas
Vem är längst?
Niklas, skiljer typ.. inte mycket 
Håller ni i handen på stan?
Jodå
Kände ni varann innan ni blev ihop?
Vi lärde känna varandra mer och mer under vårat förhållande som sagt.
Vem sa ''jag älskar dig'' först?
Jag faktiskt.
Blev du kär i första ögonkastet?
Det kan man nog säga ja, var i min egna värld hela tiden.
Har ni någon speciell låt?
Det här är våran låt!!♥ helt klart
 
Har ni stora framtidsplaner?
Vi pratar ganska mycket om hur det kommer bli sen och vad vi båda vill göra. Men flytta från skellefteå är nog något vi båda vill göra.
Har ni gråtit i varandras armar?
Yes
Har ni varit utomlands tillammans?
Inte än 
Vilket är ert bästa minne?
ååh, vi har så många fina ju 
Vem lagar bäst mat?
Jag? lätt! Nej men jag tycker vi ligger på samma nivå
Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Snackar, tigger varandra om massage, ser film, myser, fjantar oss och har våra brottningsmatcher som alltid slutar med att någon av oss gör sig illa.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
Ja antagligen
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
Tycker jag inte!
Blir du lätt svartsjuk?
Bror mycket på. Men ja ganska, men jag jobbar på det!
Brukar ni bråka?
Det gör vi absolut emellanåt. Men jag tycker det hör till, både jag och Niklas är personer som vill reda ut saker. Om det är något reder vi ut saken direkt.
Vad brukar du kalla han? Niklas,Nicke,bby,älskling,sötnos, min lilla bäbis osv haha
Vad brukar han kalla dig? Han kallar mig då aldrig Emmy jag heter BBY för honom. Sen är det ju dom här söta namnen ni vet gumman,sötnos,älskling
Ringer eller SMS:ar ni mest?
Sms. Sen brukar jag ringa när han inte svarat på 5 timmar

        

SNYGGT

2012-04-15 12:22:15


MÅSTE KÖPAS

2012-04-15 00:25:21


INTE PÅ TOPP

2012-04-14 21:32:47
OJ OJ fan vad jag suger alltså Har hänt mycket på senaste tiden. Istället för att sitta och skriva ett jätte långt inlägg som ingen kommer att orka läsa så kortar vi ner det lite hehe. Min helg har inte varit så som jag velat!

• Min familj for till fjällen i torsdags
• STORT misstag att jag inte följde med
• Insett att jag inte klarar av att vara alldels själv hemma i mer än 2 timmar. Måste antigen ha en kompis här eller Niklas. Kommer aldrig kunna flytta till en egen lägga om jag inte flyttar ihop med någon haha
• Aldrig ångrat att jag festat så mycket som jag gjorde igår
• Aldrig varit så rädd och ledsen på länge som jag var igår

           
            Här såg jag då ut och ja kul ifal! Snygg som fan på alla bilder..

MY LOVE

2012-04-10 11:23:06

I HATE TO BE 17 YEARS

2012-04-09 01:37:04

Jag tror jag aldrig varit så arg som jag var den dagen jag fick veta att Nicky Sthlm från BB skulle komma hit till Skellefteå. (Jag är ett mycket stort fan av BB som ni kanske vet, och även av Nicky) Alla snackade om det på skolan, på stan, på fb, på sina bloggar överallt. I hate to be 17 years!!!:'( Sen det som var värst var ju att när jag kom på skolan så kommer DOM fram och frågar hur gammal jag är och tänker alltså ge mig en gratis biljett. NÄÄÄ men då måste man säga ''fyller 18 i August'' jag ville bara lägga mig ner mitt i korridoren och böla, inget skämt.

             

                                                                          http://nickysthlm.com/blogg/SLITEN..

2012-04-09 00:20:43

                      

Vet inte vad jag ska säga längre Jag vet jag sug på blogga just nu hehe. Men jag har faktiskt haft jätte mycket att göra. Min moster och kusiner har kommit från Stockholm, så det har som varit något hela tiden. Har inte haft tid att sitta vid datorn. Men ska verkligen försöka bättra mig nu. Bilden på mig ovan är en sliten bild på mig som jag tog i morse. ''Sjukt snygg eller hur''? Har varit så duktig idag och varit ute och sprungit så jag är helt död nu må jag säga. Ska lägga mig och se en film och invänta min myspropp. NATTI


OBEY

2012-04-05 00:33:04
Emmsan har inte varit på topp den här veckan! Ne men alltså jag har verkligen inte haft tid att skriva något i veckan för att jag har haft så mycket att göra både i skolan och massa annat privat. Men jag skaa försöka komma igång lite mer nu, jag som hade börjat blogga så mycket nyss ju. Typiskt mig KOLLA min nya kepa som jag köpt av min älskade vän Teresa. Kolla hennes blogg http://teresalundmark.tumblr.com/

                      

VEM TROR NI ÅKER IKVÄLL?

2012-04-01 15:07:52