Skrattsjukan

2009-03-31 20:21:30
Helloo. Kom just hem, har varit på Kims innebandy. När jag var där så snackade jag lite med Emelie & Emil, skrattade inte lite om jag säger så. Skrattsjukan kallas det, men Skratta är nyttigt då lever man längre.. hmm då kommer jag leva jävligt länge. good. Imorgon så är det onsdag.. yes det är en bra dag, det är en kort dag. Jag slutar klockan halv två då + att jag har bild i slutet. Mycket skönt, fast det blir att plugga SO när jag kommer hem. Ikväll så är det andra avenyn så det ska jag se. På fredag så far min älskling till umeå med innebandy laget.. jag kommer sakna han, fast han ska typ vara borta i 3 dagar men.
På fredag så ska jag vara med josse, satan vad kul alltså jag har saknat hon som fan. Sen så hinner jag vara lite med Kim innan han far också, så fredagen ser mycket bra ut! Men nu ska jag dra. PEACE!




                                   
                                                                                 

2009-03-31 15:15:46
Ge mig den här tröjan! satan så snygg


träning & läsning

2009-03-30 17:56:20
HejHej, skoldagen var okej, men jag vill ha  åpsklov nuuu! Men det är inte så många dagar kvar som tur är, men snart så har vi So prov.. undra hur det  kommer gå. Det blir att plugga på nu alltså. Ikväll så ska jag,Kim & hans mamma fara å träna på campus, det blir kul. Sen när jag kommer hem så måste jag läsa So. Jag har inte så mycket att skriva faktiskt. Men jag ska gå nu. Skriver ikväll. kram


Inte alls okej

2009-03-30 07:34:46
ååååh idag är det inte alls okej! Har jätte ont i magen, usch säger jag bara. Men annars så är det okej. Gårdagen var mycket bra, vaknade upp med världens bästa älskling & sen så var jag med han hela dagen, vi köpte godis & såg på hockey osv. + Att vi här hemma var jätte duktia & släckte allt i huset & tände massa ljus, fast vi fuskade med en tv för vi ville se robinson :]

Idag så blir det först skolan, sen efter skolan så ska jag hem & plugga till So provet. Sen senare ikväll så ska jag & Kim & hans mammi fara & träna på campus, det blir bra & det behöver jag! Men nu börjar klockan vara mycket måste gå nu.


                            
                                                         Älskar dej utav hela mitt hjärta

Rent hus (inlägg som jag skrev igår)

2009-03-29 13:32:09
Nu är jag klar med min städning, eller det var ett tag sen jag vart färdigen men. Jag hatar att städa. Men jag vill gärna ha rent och snyggt omkring mig! Det tog mig typ 4 timmar att städa mitt rum, jag har varit hur noga som helst. Nu känns det jätte skönt att ha riktigt städat rum. Nu sitter jag & väntar på att Kim ska komma, jag tror att josse också ska komma, så det blir kul. Nu kan jag bjuda hem mina dudes hem till mig för nu kan man vara där ifal heh. Nu kan jag vara inne på msn förrästen, faaast det är den gamlaste msn. Men nu ska jag gå byee

Laaan ♥

2009-03-28 11:43:46
Hallå i stugan! Förlåt för jag inte har skrivit på typ tre dagar men det är så att våran dator har gått sönder & är på lagning. Men nu har vi kopplat in våran gammla dator, det är inte direkt den nyaste..men det får ta & duga. Men jag kan inte vara inne på msn & det suger!

Gårdagen vart mycket rolig. Eller kvällen började med att jag,Alva,Jenny & Lisa for till ett knatte disco i kåge som sög så vi for hem, eller dom for till ett annat disco & jag for till Agge.

 Det var ju lan hos agge & vi var inte lite people där kan jag ju säga det var fuuullt hus, typ 13 pers. Jag, Antonia, Anna S, Fanny, Ida, Anna, Frida, Viktor, Kim, Agge, Veronika, Linke och Kostas. Det var killarna som lanade & vi tjejer spelade rockband, satan vad vi ägde. Anna w har tagit lite kort från lanet så jag be henne skicka lite bilder sen, eller så om hon lägger in på sin blogg så kanske jag snor någon hihi. Så det kommer bilder sen hoppas jag. Sen när klockan vart vid 01:00 så kom mamma & hämta mig. Det var bara Anna W & Ida av tjejerna som sov där. Idag så ska jag städa mitt rum, STOR STÄDA. Sen efter det så skulle jag varam med Kim, hoppas han inte är för trött nu gubben. Men nu ska jag äta något sen blir det städa. Ha en bra lördag & glöm inte att det är idag man ska släcka alla lampor & tvaparater osv! Peace




Bjuder på en bild från gympan när jag,Rebecka
Anna & Antonia skulle ut & springa. Jag vart jävligt
rädd när jag klättrat upp en bit. Ni är bäst tjejer

Hon som älskar att vara på willys

2009-03-25 20:09:09
Kom nyss hem, har varit ute med mamma & pappa & handlat på Willys, varit på Albins hockey + att vi har tvättat våran fina bil! Serriöst jag älskar att fara & handla på willys, det är så spåårat roligt, allt är så billigt & det finns så mycket, haha. Jag & pappa går bara å plockar & her ner i korgen när inte mamma ser. Efter det så for vi & tvätta bilen, det är också en sak som jag älskar att göra, det har jag gjort sen jag var liten. Ni vet när man kör in bilen i ett litet garage sen så blir den tävttad, & då tycker jag det var så roligt att sitta i bilen medans & se på alla roliga borstar som tvättade bilen. Men så när vi var där borta så vart jag så sur att man inte fick sitta i bilen medans, jag är fortfarande irriterad för det! Så då fick jag & pappa stå & kolla igenom ett litet fönster iställe. Jag glömmer aldrig när jag var liten när jag glömde stänga fönstret så det kom in massa vatten haha. Men nu ska jag gå & se på tv med mamma, haregött peace!


LOVE

Onsdag

2009-03-25 16:47:39
HallåHallå. Hemma från en jävligt dryyg skoldag, eller onsdagar är inte så jätte jobbiga men. Har verkligen inte hänt ett jävla skit som är vettigt att skriva om. Men ifal så vet jag inte hur många gånger jag har startat om den här datorn, man har inte kunnat gå in på internet lr något, jävligt jobbigt. Jag verkligen ha en laptop. Så jävla skönt att ha en egen dator som ingen annan i familjen ens får peta på, jag har ju ingen egen dator som ni förstår & det suger kan jag ju säga, men nu ska jag inte börja babbla om massa trååkit skit. Men nu ska jag gå & säga till mamma hur bra det gick för mig på matteprovet! Kramkram.


 

Spårat kallt

2009-03-24 22:01:25

Fyfan vad kallt det är, det är kallt både ute & inne.. jag håller serri på att frysa sönder! Sen så åkte jag ju moppe med emil till typ rusta & sen till kapplan, det var kallt kan jag ju säga. Men nu blir det att krypa ner i min säng & se på a shot at love with tila Tequlia sovsött kramkram :)


jag hatar den?


Yees

2009-03-24 17:24:07

Hallå alla! Jag kom nyss hem från stan, har varit där med mamma & Albin. Jag har faktiskt fått med mig 2 saker hem, ett par svart täckbyxor som jag ska ha när vi far till fjällen på påsklovet, satan så härligt. Då blir det at åka skoter & skidor + sen köpte jag en svart tröja. Sen så ska jag & mamma till stan någon mer dag för min bror tycker inte om att gå på stan.. han kan typ gå max 1 timme. de sug. Men snart så ska jag på Kims innebandy, jag skulle få skjuts av Emil på moppen.. så det kommer gå fort :) Men nu ropar pappa att det är mat, skriver ikväll puss


TACK ANNA

2009-03-23 22:33:59
Nu har jag ny header, Tack Anna. Den vart jätte snygg, visst vart den? Idag så har jag inte gjort ett piss, jag & Kim har ett hockeyn hos mig & sen så ägde jag han i skip-bo, ägd baby. AIK förlorade som ni kanske såg/hörde, fan också säger jag bara. Sen så kom Emil Lundström förbi med moppen också, riktigt fin moppe har han pöjken & själv så får jag inte köra förrän efter sommaren.. it sucks! Men nu ska jag gå & sova Godnatt.


Dagens

2009-03-22 16:32:47
Dagens vill ha: money
Dagens klädsel: tights & tröja
Dagens smink: Mascara
Dagens frisyr: svans & snelugg
Dagens händelse: kalas
Dagens låt: många
Dagens planer: Kalas, se beck
Dagens saknad: en
Dagens dummaste: Näsan
Dagens sjuka: Näsan som sagt
Dagens drog: solbrillorna
Dagens roligaste: bror
Dagens favorit: mormor ♥
Dagens köp: Inget
Dagens godis: chips!!!!!
Dagens humör: toppen 
Dagens ord: MONEY


PUSS

Stugan

2009-03-22 16:15:21
Hallå! Idag har det varit riktigt bra väder så jag,mamma & Albin for till stugan med mormor & Martin, riktigt härligt & nu har jag fått lite färg tror jag + några få fula fräknar! Snart så ska jag på kalas hos min lillkusin Maja som fyller år, sen när vi kommer hem så blir det att äta chips med dipp & se på Beck med mamma & Albin. Toppen! Sen så måste jag ju bara berätta att idag i stugan så låg jag & sola på snön sen så kom Albin & brotta ner mig och satt sig på mig & hede hans vantar i mitt ansikte med snö osv, sen så skrek jag att han skulle gå av men det gjorde han såklart inte.. sen så när han tillslut akta sig så hade jag blod över hela ansiktet. Ehm jag hade börjat blöda näsblod haha. Så det var blod i snön & över allt, inte lyckat alltså.Sen så igår kväll när jag sov hos Kim så började jag också blöda näsblod & då orka jag inte gå ner & ta papper så kim sa - men ta min tröja. HAH så den var lite blodig på morgonen :) Men nu ska jag gå & fixa till mig, slänger in en bild också, skriver ett inlägg ikväll också tror jag Peace

  
* Steeek

Ut i det fina vädret

2009-03-21 14:53:49

Nu har jag varit ute med mamma på balkongen ett tag, riktigt skönt. Men snart ska jag ut igen, jag & Jenny ska ut & sprina, jah undrar hur det kommer gå min kondis är inte på topp nu riktigt, men det är ju därför man springer. Men nu springer jag iväg!


gee mig

2009-03-21 13:39:15

gulliiit.

SOL

2009-03-21 12:43:42
Guud så fint väder det är ute! Jag tror att man måste he sig
 ut en srund & sola. Nu har jag ifal nästan gjort mig klar.
ska bara platta håret, men he er ut i det fina vädret nu. Det ska jag ifal:)


i hope it will be a good day

2009-03-21 11:41:59
Vakna klockan 8 men somna om snabbt igen till 10, sen så tog jag precis en lång dusch. Passade på att skrubba ordentligt, lägga på en ansiktsmask, hårinpackning och raka benen.Nu känner jag mig riktigt ren.
 
Gårdagskvällen vart riktigt bra, jag & min älskling var ju på bio & såg wallander. Den var faktiskt mycket bra, den rekomenderar jag till dom som inte har sett den. Tanten som vi satt breved var lite smått gulli tycker jag hon satt mest och höll för ögonen & höll i hennes mans hand! Nu Ska jag äta frukost eller det kanske blir lunch, sen så blir det att göra mig klar. Kanske ska förbi stan tvärt & sen senare ikväll så tror jag att jag ska sova hos kim + att jag måste hinna träffa konny innan hon far till hemavan. Men ni få ha en bra lördag kram. 




 

Bio

2009-03-20 20:45:28
Heeeeejdå nu far jag & Kim på bio! :)

iiiiiiiih så bra

2009-03-20 17:34:23


LOVE

Fredag

2009-03-20 15:21:06

in the fucking school, Verkligen inte gjort något i skolan. Eller vi har fått veta vad vi fick på vårat prov i engelska & jag säger bara en sak. HELVETE! Då kan ni nog lista ut hur det gick antar jag. Men nu orkar jag inte tänka på det något mer, jag blir bara arg. + att vi har sett en bra film, eller jag tycker då den var bra.. man börja ju nästa gråta där i slutet av filmen. Men ifal så hette filmen gökboet. Ni borde se den. Men annars ikväll så vet jag inte riktigt hur det blir, eller jag vet att det inte blir pan för josse skulle vara med emmeli, så jag & Kim ska typ fara på bio tror jag. Så det blur super!
Bjuder på ett klipp från filmen. Ha en bra fredagkväll Peace and love.



Filmen ser kanske dålig ut men det är den inte. Just det där klippet var jätte
sorligt. Men ni måste se filmen för att fatta. ( ni får ursäkta den galna musiken i slutet haha )

AIK

2009-03-19 20:04:40
Heejaaa AIK, hoppas dom vinner nu. Sitter hemma hos farmor nu & har nyss ätit pizza, sjukt gott var det kan jag ju säga. Nu har jag lagt på mig några kilon känns det som. Men det är bara att träna bort allt. 0-0 i matchen en, jag ville fara dit & se men det vart ju slutsålt så det var inget av med det, men jag får nöja mej med att se hos farmor med familjen, det är ju myysit det också. Imorgon så tror jag att jag,Kim & Josse ska på pan men jag vet inte riktigt en. Ska du på pan? Men vi får se hur det blir med det, hoppas det blir för jag vill typ dit. Men idag så har jag varit lite extra glad faktiskt, för att det gick jätte bra på mitt matteprov idag, jag är ju inte direkt bäst på matte om jag säger så, men idag gick det verkligen bra & det är jag glad för. Men guud nu har ju Hockeyn börja om, måste gå & se nu så jag inte missar något. Ha en bra kväll & håll tummarna för Aik nu!

                                                           
      


                               
                                                          Emmyblemmy

Sommaren 2007♥

2009-03-18 22:22:25

Nu har jag plugga matte, fyfan vad jag hatar det. Sen blir jag jätte sur när jag räknat fel, jag prov imorgon.. jag hopper verkligen att det kommer gå bra. Jag & Mamma har suttit i 2 timmar typ, sen så såg vi något tv pogram & drack milchake,muums. Vad ska ni göra i helgen? Ska ni på pan? Jag vet inte om jag ska dit, josse ville att jag & Kim skulle fara med henne. Men vi får se hur det blir :) Men nu ska jag se på tv & sen blir det att Borsta gaddarna och sova, sweet dreams. Bjuder på några gammla bilder från sommaren 2007. Bästa sommaren♥

''jätte fin bild på mig''

jag & Kim

Kim,Lins,Ludde & Liam. BADAAA<3

eeehm.. ja det är jag

Jag & Jenny i byske

HAHA! Kim,Dajmen,Carl

Jenny&Linus ( så jävla söta )

jaa,vad ska jag säga. Josse & Jenny var inte så snälla med mig där!?:]
Sen så tryckte dom i mig chokladbudding också. Kommer aldrig glömma

Jag&Josse

Fyfan vad ful bild. ( snälla josse döda mig inte(A) )

Jenny är så söt i glasögon

Jenny&Linus

Jag&josse. saknar dej gumman


- Sommaren 2007
Glömmer aldrig den sommaren


Onsdag

2009-03-18 16:04:37

HejHej alla. Idag så har vi hafr frilufsdag på våran skola, jag,Rebecka,Anna,Ida,Fanny,Antonia & josse hade valt att man skulle gå en jätte lång promenad ( jävligt lång ) Sen så efter det så var det friskis & svettis i en & en halv timma. Känner mig jävligt bra nu, har redan träningsvärk i magen & låren känner jag. Men det är ju bra :] Läste nyss på aftonbladet att det kanske ska bli 18-årsgräns för energidrycker, bland annat Monster, Burn, Red bull och Battery. Alltså fan heller det gör dom inte:O man klarar sig inte utan det. Det är tydligen massa lärare som säger : Energidrycker gör skolbarnen "tokiga" och "stirriga". vad äre för nå skit snack. Men,men hoppas det inte blir så. Men nu ska jag gå, jag skriver ikväll.




PUSS!

Tisdag

2009-03-17 16:54:23

HEEEEEEJ BLOGGEN! Var jätte längesen jag skrev, jag vet att jag måste börja skriva oftare. Sen kanske det är skönt för er som läser min blogg också att få ett break någon dag så ni slipper ligga efter i bloggläsningen. Men idag så var det en helt vanlig skoldag, jätte tråkigt! Ikväll så blire antingen att blugga matte annars så ska jag kanske följa med Jenny & se damerna i handbollens match, jag tror det blir att hänga med Jenny till matchen orkar inte med matten.. fast jag måste! Men vi får se hur jag gör. Men sen så senare ikväll så är det ju That's Amore klockan 22:10 på mtv. du kom väl i håg den lilla Italienaren från Tila Tequlia? Nu ska han också leta efter kärleken på mtv. Nu är det bara 2 tjejer kvar, jag vill lätt att Kim ska vinna, Satan vad bra pogram, me like. Men nu ska jag göra annat, byeee


Saknar dej

2009-03-14 13:51:15
Du är den bäste vän man kan ha. Är så glad att vi träffades. ... Vi ska vara vänner för alltid. Inget ska skilja oss åt. Saknar dej så otroligt mycket, de gör så ont. Jag saknar dig mer och mer för varje dag. Med dej som min allra bästa vän är jag den lyckligaste. Men det känns inte som förr, känner mig inte glad & knappast lycklig.


Jag saknar dej så otroligt mycket Jenny!

Onsdag

2009-03-11 22:07:57
Hejhej, sitter här med min fina kizz tröja som jag fått av Kim. Jag älskaren:] Jag har den som sov t-shirt. Jävligt snyggt! Förlåt för att jag är dålig på upptadering. Men jag har varken haft tid eller lust att skriva någonting. Idag var det som vanligt på skolan, helt vanlig dag. Var lite extra jobbigt bara, för att jag är jätte förkyld & ont i halsen osv, sjukt jobbigt. Hade feber igår & idag. Men jag ska försöka att fara till skolan imorgon också sen så går jag hem om det blir värre. Men nu ska jag gå & sova. Peaceee.


:]

Barbiedocka?

2009-03-10 16:22:15

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
( ) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 10

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
(x) Använder bodybutter varje dag
(? ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
(/) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 6,5

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
() Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 25,5
0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

ehm.... barbiedocka? :]


Hockeey

2009-03-09 20:28:35
Heeejheej, sitter nu hos min farmor & ser på hockey matchen. Det står nu 3-3 , mycket spännande! Jag kan typ inte anads för jag hat varit uppe i farmors katt och klappa den osv, & jag är jätte allergisk mot katter,. men jag kan bara inte låta blii :] Men idag på skolan så sög det, lr det var ju roligt att träffa alla kompisar ofc. Imorgon så blir det innebandy träning med josse & Rebecka. Jag tror jag ska fara men jag har jävligt mycket jag måste plugga också men jag tror det blir att jag far. Men nu ska jag spela bubble shooter!<33 Satan vad jag nöter det heh. Pröva det är spårat roligt. Gå in på www.miniclip.se KramKram




Måndag

2009-03-09 07:21:05
ååååååååååååh jag orkar inte med skolan!!

Söndag

2009-03-08 22:47:38
Idag så vaknade jag upp med Kim, vi vaknade ungefär vid 10 kanske. Eller det var han som väckte mig,. som vanligt . Men sen så for vi till stan & köpte present till Kims mamma, det vart ett par jätte coola solglasögon från glitter. Sen så for vi till subway och åt, jävligt gott! Sen for vi hem. Det känns så tomt utan han nu, för vi har ju varit med varandra i en vecka nu & sovit med varandra i en vecka också., så det känns lite tomt att gå och lägga sig & han ligger inte där, men men :) Just nu så håller jag på att se Beck med min lillebror men det är paus just nu. Skola imorgon, fyfan. Jag känner inte peppen för det kan jag ju säga, jag tror inte det är någon annan som gör det heller. Skulle inte sitta fel med en vecka till med sportlov. Men nu ska jag gå & se klart, kramkram / lillemmy


Ryan Sheckler

2009-03-08 17:16:37
Har tittat på Ryan Sheckler hela dagen, det har gått avsnitt av hans program på MVT i princip hela dagen. Hans minsta lillebrorsa är den sötaste & gulligaste jag sett! Sen så är ju Ryan själv grymt snygg och hans program är very good!


BRUNT

2009-03-07 21:39:18

R.I.P håret

2009-03-07 16:42:04
Alltså ååååååh vad onöjd jag är med min hårfärg nu.. jag passar verkligen inte i mörktbrunt! :( jag lovar.  Jag SKA färga till min vanliga hårfärg igen så äre bara. punkt slut. jävla skit.

Torsdag ( färgat håret )

2009-03-05 23:25:08
Heeej,Heeej :) Idag så började dagen med att jag, pappa, Albin & Kim for till Stockholm city. Köpte inget på stan idag ifal, men Kim köpte ett par jätte snygga jeans & ett skärp + massa annat. Sen senare så bakade jag & Kim negerbollar ( eller som vissa säger chokladbollar) Men jag kommer alltid säga negerbollar :] Det blev lite för mycket kaffe, men de vart gott ändå. Sen efter vi  tryckt i oss negerbollarn så skulle jag färga håret., sen så kunde jag typ inte få bort all färg från pannan,öronen & halsen,. vart jätte arg. Sen så skulle jag duscha bort all färg & gissa vad som hände då.. joo jag börja blöda näsblod, så jag hade blod över hela ansiktet & smink i ögonen, sen så såg jag att det var hårfärg på väggarna i duschen då vart jag jävligt arg. Sean så torkade jag upp allt med papper på väggarna & stoppade ner allt i toan så det vart proppfult! Ja gick upp & blåste håret, när jag var klar så tyckte jag att jag såg förjävlig ut.. men Kim tyckte det vart jätte snyggt, det är mörktbrunt. Men jag är ovan. Efter ett tag så kom min mosters kille & frågade vem som tryckt ner massa papper i toan så det inte går att spola hahahaha. Så jag var tvungen att att ta upp allt från toan (A)  Imorgon så är det fredag & det innebär att vi ska fara hem!! Vi far klockan 9 på morgonen typ, längtar efter min säng hemma så grymt mycket nu, är trött på att sova på en luft madrass heh. Men nu ska jag gå & myysaa med Kim, jag bjuder på lite bilder. Hare bra kraaam / lillemmy

Jag när jag tar upp all papper.


Jag & Kim


Kim & pappa.


Jag & pappii ( såg ut som en... )


Albin


Kim<3



Min flicka

2009-03-03 19:19:52


Älskar dej jätte mycket!<3 / Din Kim


Älskar dej ♥

2009-03-03 19:18:22


Kolla vad fint vi ritar!
Älskar dej hjärat.

Tisdag

2009-03-03 19:14:50
Heeej bloggen :) Vaknade idag vid klockan 8, mycket tidigt.. men det konstiga är att jag inte är trött på morgonen heh. Men senare på dagen så for jag mamma,pappa & jag till staan för jag skulle ju klippa mig. Jag vart inte direkt nöjd med klippningen kan jag ju säga,.. men jag är så ovan att ha snelugg, Men,men. Imorgon tror jag att jag ska färga det också, om jag vågar :] Jag,mamma & pappa var inne på någa affärer också efter jag klippt mig & då köpte jag en jätte snygg tröjja + en bh. Men nu ska jag,Kim & Albin gå och äta benjerry glass & se på patrik 1,5. Herrååå :)

så här ser den ut. ( tog kortet med mobilen )

Måndag (förkyld)

2009-03-03 07:55:37

Saaaaatan vad förkyld jag är, direkt när jag titat ner så rinner det snor nästan, & jag pratar som en anka för jag har så sjukt ont i halsen nu, mycket värre en igår. Fast alla är sjuka här både Kim,mamma,pappa & min moster osv,osv. Sen så har Albin fått feber nu & jag lovar jag kommer få det snart också. Men idag så ska jag ju klippa mig ifal,. jag hoppas verkligen det blir bra, håll tummarna för mig :]Men nu ska jag gå & hoppa på Kim som ligger & sover en Kraam / lillemmy

världens snällaste hund! :)


Tisdag (Stockholm)

2009-03-02 19:40:02

Heeej alla :) Jag har inte skrivit så jätte mycket, det har varit så mycket nu. Mamma,pappa,Albin & Kim kom ju i lördags, vart jätte glad när dom kom kan jag ju säga. Men nu ska jag försöka skriva på kvällarna för på dagen så hinner jag aldrig. Idag så vaknade jag & Kim klockan kvart över sju på morgonen, vi kunde inte somna om sen för vi är så sjuk förkylda så det går int dit en till. Jag har blivit mycket dålg på att blogga nu, men jag ska bättra mig, jag lovar! Men idag så har vi varit inne i Stockholm city och gått i affärer & ätit på mcdonalds. Jag köpte en jätte fin tröja från gina, sen så har jag hittat jätte mycket annat som jag ska köpa sen. Imorgon så ska jag klippa mig... Jag är både glad & rädd, för nästan alltid när jag klippt mig så har jag bivit onöjd. Men jag ska klippa snelugg sen så ska jag klippa upp det & tunna ut håret mycket, tror ni det kommer bli bra? Jag ska ju färga det mörkt brunt sen efter jag klippt mig också tror jag. Jag vet några som hat tjatat om att jag ska göra det så jag må väl göra det nu:) Men nu ska jag gå & se på tv med Kim,Albin & pappa. Slänger in två bilder från idag också, pusssss / lillemmy