sommar & sol

2009-05-30 17:25:48

Hallå! Kom just från Jenny, vi har legat ute & sola i det fina vädret, guud så varmt det är & det ska tydligen blir ännu varmare imorgon. Lite färg har jag nog fått ifal, + lite fräknar på köpet, hatar det. 

Gårdagen vart väll sådära, pan var ju inte direkt super kul om man säger så. Det var inte mycke folk där, jag tror det aldrig har varit så lite folk. Åkte bil dit med mamma & pappa, sen träffa jag tjejerna där. Sen träffa jag även Kim,Affe & Zebbe.

Idag så blir det att vara med Kim, vet inte om vi ska träffa massa andra också. Men vi får se hur det blir. Har ifal varit en stund på stan idag, det var nån cykeltävling som Albin var med i, tror han kom 9 av massa skitungar. Sen efter det så var det dom större grabbarna som hade en lite uppvisning. Så jag & Kim satt & kollade lite när Alfred cykla. Sen gick jag med mamma & försökte hitta ettpar solbrillor till henne, & det gjorde vi. Sen fick jag ett jätte sött linne eller vad man ska kalla det av mamma, Tack mamma! Nu ska jag gå ut & sola lite mer tror jag, ha det bäst!

För ful för att visas

Mitt  nya linne



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-05-29 17:20:37

ååååååååh... jag orkar inte mer.


lätt att älska

2009-05-29 15:11:47
                             

                                                                            Jag älskar att fotografera

Mikas blogg äg

2009-05-29 15:03:29
Jag måste bara lägga in den här låten! En ny favorit. Jag hitta den på Mikas blogg ( www.mikapetterssonnn.blogg.se ) Rekomenderar hennes blogg, läser den varje dag. Skir bra är den! 

                   

Fredagsmys

2009-05-29 14:57:25

Fredag! Härligt med helg, hoppas den blr blir bra. Men den har inte börjat så bra. Allt var bra tills jag kom hem. Idag är det pan, jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle dit, men jag vet inte! Känner inte peppen längre, sen så kunde jag inte fara dit med Jenny & dom, eller visst jag kan j uträffa dom där å så. Annars far jag kanske dit med Kim,Alfred & Mella, eller... kanske inte. Men känns jävligt fattit att bara sitta hemma. Undra om jag får pengar, måst gå å fråga.

                                     

she is amaaaaazing

2009-05-28 22:39:15
                                                
                                                                           Den hår låten är så juk bra!

28 maj

2009-05-28 22:35:55

Kim for för 1 timme sen ungefär, vi såg lite på tv, snacka sen var han så gulli & hjälpte mig med SO-N! Jag tror att det är det sista provet som vi har, gud så skönt. Sitter här Osminkad, jätte skönt att inte ha nå smink. Sen så har jag ju inte orka fixa håret så nu börjar min lockar komma fram. Många gillar verkligen mina lockar, kanske ska ha lockit imorgon eller... så kanske inte, aja vem vet när emmy kommer med krull på skolan.

Imorgon är det fredag, så skönt med helg. Jag ska på pan med tjejerna tror jag, det är ju sista gången så det klart man ska dit, även fast jag kanske inte tycker det är så jäkla kul där men man får ju träffa massa så varför inte. Ska du dit?

                                 
                                                                                               En lock


Sjuklingen

2009-05-28 12:34:29
Hallå. Sitter här för mig själv & hostar & snorar medans ni är i skolan antar jag, var skönt att få stanna hemma idag & sova till 10 & sen bara ligga & se på tv. Justja igår såg jag ju Twilight, den var faktiskt mycket bra, men inte sådär bra att det är den bästa film som jag sett, men den var bra! Idag blir det att bara mysa hemma & se på film & plugga lite också. Sen efter skolan ska Kim komma hit en sväng, han måste ju kolla hur det är med sin flicka :]?

                                  

                                                                       Bjuder på en bild jag tog igår

jag svarar er

2009-05-28 12:22:02
Jag fick en komentar att min blogg var jätte bra men att hon/han tycker jag ska skriva lite mer för då skulle den bli ännu bättre! Jag ska börja blogga mer, eller jag ska försöka såklart. Fortsätt komentera & om det är något ni tycker jag ska skriva om eller börja med så säg bara till så kan jag gör det!


bjuder på en lite udda låt. Men den är fan bra, tyck jag

Gillaru min blogg?

2009-05-27 15:40:54

                                    

                      har skit lite att göra, sitter & photoshopar för fullt. Men nu ska jag gå & se tv, ha det gött


K Ä R L E K

2009-05-27 15:15:36
                                 

Twilight

2009-05-27 14:17:38
Kom just hem, skolan var jobbig idag. Jag är ju så grymt förkyld så det är sjukt, så det blir att vara hemma för mig imorgon, vila upp mig & ta det lugnt, vill inte vara sjuk i helgen ju. Nog för att jag missa broarn, men skulle ändå inte kunna springa för min förkylning. + SO provet, men då kan jag läsa lite mer på det.

Ikväll så ska jag faktiskt se Twilight tror jag, tidig? Nej inte precis, jag har faktiskt inte sett den & nu måste jag ju se den för alla säger ju att det är den bästa filmen som gjorts.




Sjutk bra låt

Mobbning

2009-05-26 15:41:59
                                                         Stoppa den förbannade jävla mobb
                                                      Kolla på filmen och ta dig en funderare.
                           (se hela, det kommer text efter ett tag som står vad som hände med henne)

                         

Jag blir så arg och ledsen när jag tänker på att det finns sådana människor som mobbar, trycker ner, får andra att må  dåligt, må så dåligt att de tar sitt liv. Jag mår så dåligt över att veta att de är flera tusen tjejer där ute som blir mobbade just nu, som inte vågar gå till skolan, som skär sig själva för att få ut smärtan de bär på. De är rädda, ensamma och mår så fruktansvärt dåligt.

                                                                        STOPPA MOBBINGEN IDAG
                                                          VISA ATT DU INTE ACCEPTERAR SÅN SKIT


Ge mig

2009-05-26 15:23:23

 

                                   


Inte kul

2009-05-26 13:45:27

fyfan vad förkyld jag är, hostar skit mycket, snoret rinner direkt jag tittar ner & det värsta... mina öron! Det knastrar när jag sväljer & det tar ont som satan, kah hoppas inte jag håller på att få öroninflammation för jag har jätte lätt för att få det & jag hade det alltid när jag var liten. Inte kul. Men nu ska jag gå upp & se patrik 1,5 & ta en piggelin, då kanske jag blir lite piggare, hoppas jag.


Kyrkholmen

2009-05-25 18:09:01
Skoldagen var ju kanske inte det bästa med dagen, var helt som vanligt.. alltså tråkig! Men efter skolan så drog jag,Anna,Verre,Fanny,Ida,Agge,Linke,Dajmen,Viktor,Kostas & Kim till kyrkholmen & bada, eller alltså det var typ bara Ida,Agge,Viktor & Linke som bada för alla andra fega ur! Eller alltså jag älskar ju att bada så jag skulle lätt bada men jag har så grymt ont i halsen & jag vill inte bli sjuk ihelgen så. Har SO prov på torsdag, eller jag har varit borta ganska många SO lektioner så jag skulle kanske få göra det senare, yees. Men jag ska gå & plugga lite nu ändå tror jag, orkar inte med skolan nå mera, men nu är det bara 18 dagar kvar till sommarlov jaaaaa!


Click

2009-05-24 21:59:58
Hallåj, Jag skrev förr att Kim glömde bort mig men det var bara det att han glömde att ringa mig så ni som skrev det där komentarena sluta bara, ni tog i lite för mycket! Kom just från Kim, jag & Albin har varit & hoppa lite sturre där. Nu är jag hema & ser click som går på 3:an, men nu har det nog börja om så jag ska dra. sovsött


snälla....

2009-05-24 18:07:14
Jag hatar när du blir sådär, du blir som en annan människa. En människa som jag inte gillar. Jag vill mer än allt, att allt ska bli som valigt, jag vill vara 5år nu, då var allt som vanligt. Men vad är det som händer förklara för mig, jag är rädd. Jag orkar inte med det här nå mer, snälla snälla vi vill inte att det ska vara så här, vi är less nu!


Osäkert

2009-05-24 14:45:26
Heidi klums obekväma skor! Personligen så tycker jag att det är skit fula och skulle aldrig sätta på mig ett par sådana skor.







Vad tycker ni?

Kisstratt någon?

2009-05-24 14:39:53
Vad säger ni om det här då? Att ha en kisstratt varje gång man går på offentliga och äckliga toaletter?
ja varför inte det hade varit väldigt praktiskt, men vafan så fult, hahaha
Men vad säger ni brudar, skulle ni kunna tänka er att använda en sånhär?




orkar inte med sånt där

2009-05-24 12:59:11

HallåHallå, ställde klockan ionödan idag, trodde jag skulle fara på cykeltävlingen vid rovön med Kim & hans bror, jag rinde han på morgonen & sa att han skulle ringa när dom skulle fara men klockan belv 12 & jag ringde han för han ringde ju aldrig & då svara han inte, så då ringde jag till Affe & då hade dom redan farit. D i s s e n! Han säger nu att han vill att jag ska komma men jag har ingen lust längre. Nu är jag bara sur & irriterad, så jag ska gå & äta nu.


Jiddra inte med Emmy

2009-05-24 00:52:28
HejHej! Idag så har min dag varit mycket bra, vaknade upp hos Kim, vi sovde till klockan 12 idag, så det var skönt att få sova ut igen, jag är vaken så sen på kvällen nu för tiden. Senare mot kvällen drog mamma & pappa till pappa & Lars 40 års fest, det är i det vita huset breved folktandvården, så om ni cyklat förbi & det låtit mycket osv, så är det dom som är där å har party! Efter ett tag efter vi sutit hemma & sett på robinson så drog vi & kolla lite där borta på festen, men det var inte så kul så vi drog igen. Låg hemma hos mig & myste lite, sen skulle Kim hem så jag sa hejdå till han. Sen kände jag att jag vart förjävligt hungrig så jag & Albin tog min cykel drog till festen & käkade lite gooo midda igen! Sen så nu är vi hemma & ska snart gå & se jiddra inte med zohan & äta chips, nu ska jag gå till broshan ha det.

                                    
                                        Inte direkt den nyaste bilden må jag ju säga men jag älskar er tjejer

Ha en trevlig kväll

2009-05-22 18:28:52
Kvällen är fixad. Jag drar till Nh discot med Kim & där ska vi träffa zebbe & matti, de blir skit bra. Sen ska jag sova hos Kim också. Men nu måste jag skynda mig, ha de trevlig kväll, ha det bäst!

                                                                   

Skulle inte vara fel

2009-05-22 16:22:45

Gårdagen

2009-05-22 15:03:04

Hallå alla! Kom just hem, har varit hos världens bästa Jenny. Var med hon hela gårdagen sen så sovde jag hos henne till idag också, sen kom det en till & knakade på fönstret som ville komma in & sova med oss, så den sovde också över, den ville som inte hem.

Gårdagen vart ganska så lyckad. Vi var på rovön massa folk, var roligt att träffa massa & lära känna lite nytt folk också. Hela kvällen kanske inte vart så lyckad, hände en tråkig olycka också, så tragiskt att det skulle hända! Alla drog ungefär där vid klockan 12, jag & Jenny hjälpte Simon hem, han ville ha lite sällskap hem, så vi följde med han en bit, vi tappade bort Camilla & Matte på vägen, men dom klara sig säkrt! Skulle ju egentligen vara med Kim igår men han stanna hos affe en natt till så det sket sig, men nu är han hemma så jag ska träffa han idag. + att min mamma kommer hem från Stockholm idag, så det blir kul att träffa mammiii. Nu ska jah gå & fixa mitt hår, jag bjuder på lite bilder från igår. Dom vart inte direkt bra kan jag säga, det är mörkt & suddiga bilder, men det skiter jag i.

                                        

           

                                

                                 


Konny

2009-05-21 19:41:13
Kom nyss hem från Konny. Vi har bara myst & snacka om allt möjligt. Sen vart vi så grymt socker sugna så vi drog till ica & köpte lite snarre. Sen ringde jag Kim & han sa att han skulle sova hos Affe en natt till, tack för dissen! Aja, då ska jag vara med Konny ikväll iställe, vi ska nog dra till kyrkholmen & träffa massa annat roligt folk en stund, ska kanske sova hos Konny också, så det blir nog toppen. Men nu ska jag gå & fixa till mig lite sen gå ner till Konny. Puss

 
         
           
                                                         Några fula bilder på jag & Kim när vi fjantar oss

Jag svarar er

2009-05-21 18:58:29



Ibland gör ni mig verkligen så glad! Det är så otroligt roligt att ni läser min blogg & att ni börja komentera mera!
Fortsätt så min vänner.

TACK MIKA!

2009-05-21 18:45:28
TACK MIKA för du hjälpt mig! Nu funkar det. Love U.

Fuck it

2009-05-21 15:03:10

ALLTSÅ ÅÅÅÅÅÅÅH jag blir så jävla irriterad! Jag kan inte lägga in bilder som jag fixat i paint. Så jag har printa en komentar som en han skrivit åt mig & jag tänkte lägga in den komentaren här som att det blir som en bild, ni fattar? Men Alltså det går ej! ÅÅÅÅÅÅÅÅH vet nån hur man fixar det? Går det för er? åååååh vad förbannad jag är nu alltså.


Hannapee

2009-05-21 14:16:54
Vaknade vid 11 idag, det är ganska länge för mig för jag brukar sova till 9. Men det var verkligen skönt att sova ut för att igår var jag vaken till typ 2. Klockan 1 så gjorde jag nudlar för jag var så hungrig sen så klockan halv 2 så börja jag städa & damsuga i mitt rum, fråga inte varför.

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, inte nu på dan ifal. Jag tror jag bara ska vara hemma & ta det lugnt. Ska träffa Kimsen när han kommer hem som jag skrev i förra inlägget. Men nu ska jag klickan vidare. Bjuder på ett videoklipp på hannapee, hon är så j*vla skön den tjejen, älskar hon.


O N S D A G

2009-05-21 00:46:52

Kom just hem från Sörböle discot, man kan ju säga att det kanske inte var det bästa som jag varit på men det funka. Där träffa vi bland annat : Jenny,Matilda,Alva,Lisa, Julia,Timpan,Rickard,Jesper,Elias. Efter vi varit på discot så drog vi till någon lekpark & snacka om allt möjligt. Sen tyckte vi att det börja bli drygt så vi drog till timpan. Där så satt dom flesta & massera varanda & killarna knäppte upp bh:arna på tjejerna. Men jag & Anna låg typ på golvet & halv sov. Zzz
Spårat trött är jag, jag sak typ sova nu. Eller först ska jag ta mig något ät äta.

Imorgon på dan så har jag ingen aning om vad jag ska göra, vill nån göra nått så ring mig. Kim kommer typ hem vid 6 imorgon så jag tror jag ska vara med han då. Men nu ska jag sussa, skriver imorgon.

                                       
                                             

typ glad?


OMg

2009-05-20 19:49:11
OMG! Jag har gjort rekord. Jag han duscha, blåsa håret, platta håret, sminka mig & sen fixa till håret på 50 min!! Alltså det är typ helt sjukt för mig! Det brukar ta hur lååååång tid som helst, typ att bara torka & platta brukar ta 30 min för jag har så tjockt hår. Jag var tvungen att skynda mig för jag skulle åka med Anna,Rebecka & Antonia till discot så jag ska dra nu,PZ

Disco time

2009-05-20 18:23:23

Hallå, gud vad det regnar ute! Inte kul alltså. Idag så har jag varit väldigt duktig må jag säga, jag har spelat brännboll i typ 4 timmar idag + att vi har gått broarna, jag har skavsår som f*n kan jag säga dig, jag hadde mina converse såå! Men det var ändå värt för alltså man fick en festis när man hade gått, Älskar festis ni som inte vet det!

Idag så har jag också hunnit fara till Kim efter skolan & busa lite. När jag skulle cykla hem så spöregna det si så där ganska mycket så nu sitter jag här med krull & jätte fett hår & stelnat hårspray & jag ska på disco om typ 1 & en halv timma. Sen måste jag få bort min vitlöks smak ut munnen! ( åt nyss vitlöksås ) & det är inte lätt att få bort den lukten. Men nu ska jag hoppa in i en dusch, vi syns på sörböle discot om du ska dit, men det ska du va vava ? Jag & tjejerna kommer då skaka rumpa som fan där borta så håll i er va fan. Ha det gött & fortsätt läsa min blogg din finuling.

                                                        
                                                                       Jag är inte glad liten flicka


ni är bäst

2009-05-19 22:34:58
Här kommer lite mer bilder från i fredags!














Två coola tjejer på en svart moppe med krosshjälmar

2009-05-19 18:25:57
 Nu ska jag & Josse ut med hennes moppe, Hon har fått sitt kort nu den lyckliga flickan! Så om ni ser någon med två coola tjejer på en svart moppe med krosshjämar så är det kanske vi, vi är jävligt snygga ska ni veta. Men nu drage jag.PZ

                                          

r u b r i k

2009-05-19 08:25:30

Tjenixen! Idag är det tisdag & det innebär att det är bara idag & imorgon kvar av den här skol veckan, guud så skönt alltså. Vad ska ni göra i helgen då? Själv så har jag inte planerat något spec, hör av dig om du vill hitta på något med mig. Vi har ju fortfarande våra må-bra dagar, & idag har vi typ dans tror jag, så det blir nog toppen.  Men jag hinner inte skriva så mycker mer än det här för jag ska träffa Kim nu, ha det bäst pusspuss! KOMENTERA gärna sötnosar. 

        
                                           STORA? njaaa Älskar dej sötnos
           


tack för kvällen

2009-05-19 08:14:35









Senila damen

2009-05-18 21:11:28
Alltså ni måste lyssna på den här, jag skrattar så mycket så jag gråter!
Det här är så spårat kul! HAHA


Min vän Arnold

2009-05-18 20:49:20
Alltså jag tror jag har fått en ny vän. Jag satt vid datorn sen så kom den hära lilla krabaten & satt sig på min arm & då blåste jag bort den, sen så kände jag att det kittlade på min arm igen & då titta jag på armen & där satt den ingen? Alltså jag tror han gillar mig. Jag ska typ spara han i en bruk & döpa den till Arnold, eller vad tyck ni?



Kolmården

2009-05-18 19:53:42
Jag tänkte visa lite bilder sen förra sommaren när våran familj sovde över på kolmården, jag trodde det skulle blir suuper tråkigt typ. Men det var inte alls tråkigt, det fanns så mycket att ta kort på så det var skit kul. Men man skulle sova i stora tält & det fanns inget uttag så jag kunde inte ladda mobilen & då fick jag paanik & drog ut kontakten till elementet i tältet en lite stund hih. Sen så sa dom - Bli inte rädd om ni vaknar mitt i natten & ska gå & kissa sen står det en struts eller Antilop utan för erat tält för dom kan ta sig över staketet men dom gör inget! Men jag träffade inte på något struts eller antilop som tur var. Men nu kommer lite bilder.

Min favorit! Den här bilden vart jag mycket nöjd över.Tycker bilden är så hälig.


Ser ni att han spänner musklerna?


En söt säl


Nämen är det inte Timon?


bock


TigerN


Den här lilla krabaten vill INTE vara med på kort. Han sprang bara iväg


Söt delfin


Har du varit så här nära ett lejon? va va va va va va


Det var dom bilderna. Har massa till också, men orkar inte lägga ut alla.

AJ?

2009-05-18 17:41:42

muuummss vad det var gott med pizza! Har nyss ätit pizza med pappa & Albin, skit gött. Idag så har min skoldag varit mycket bra, vi har ju inga vanliga lektioner den här veckan. Idag så började det med att vi såg hipphipp hora på kaplan skolan. Sen efter det skulle vi snacka om filmen i grupper, sen var det  taekwondo. Det kom någon kille som skulle visa hur man gjorde självförsvar, sen skulle man ställa sig två & två & då var jag mobbad & vart själv så då sa han att han kunde visa på mig. Säger bara en sak : AAAAAAAAAAAAAAJ! Han tog i som fan, han bröt typ mitt lillfinger & arm, han var hårdhänt som fan! Sen när han tryckte ner mig på marken & kittla mig så börja alla skratta haha :] Det var roligt ibörjan men sen vart han fan hårdhänt som fan.  Men nu ska jag draaaaaa, hare bäst!


så jävla bra HAHAH

PEACE

2009-05-18 07:45:31
                                                                                   NU drar jag, PEACE

                                              

Besöks rekord!

2009-05-17 22:53:36
Hallååj. Nytt besöks rekord, Vad glad jag blir! Fortsätt att läsa min blogg. Idag på dan så har jag följt mamma till flygplatsen & sagt adjö, hon for ju till Stockholm. Sen for jag till Konny & vi låg ute på studsmattan & steekte i solen, lite färg fick vi ifal. Lite senare mot kvällen så drog jag till Kim, vi såg en film. En riktigt bra film var det, den heter 21 det är typ en poker film. Efter filmen så gick vi ut & hoppa studsmatta & Kim lärde mig lite tricks :] Sen vid 10 så for jag hem & nu sitter jag här. Måste gå nu innan pappa blir förbannad. Hare bäst!


P E A C E

2009-05-17 11:13:11
Hallå alla kära bloggläsare. Har nyss gjort mig klar, sminkad & fin! Ska snart på ica med mamma, min mamma ska till stockholm idag, så jag kommer inte träffa henne förrän på fredag. Så det är bara jag pappa & Albin hemme i veckan. Men alltså jag har ganska brottom så jag hinner inte skriva så mycket just nu, jag skriver senare idag. Men jag kan bjuda på dagens outfit. PEACE

                         

                                                     Kofta som jag knytt - H&M
                                                     T-shirt - H&M
                                                     Några gammla jeans som jag klippt i

Grattis Norge

2009-05-17 00:30:50

Norske Alexander Rybak krossade allt motstånd i schlager. Vad var det jag sa? Jag tycker den var bra! Men nu ska jag gå & se tv med mina päron. Sovsött, fortsätt läsa min blogg!

                    


Fotografering ♥

2009-05-16 19:40:01





ESC

2009-05-16 19:15:40
Ska ni kolla på ESC ikväll? Den här låten tycker jätte många är bra & tror den kommer vinna hela skiten. Jag tycker den var som lite speciel, undra vem som tar hem finalen. Men vi får se hur det går!

       

b ä s t

2009-05-16 18:15:00
                Bild från gårdagen. Alla är dock inte med, var lite svårt att få alla på sin plats!
           
                 
                  

Ändå kul

2009-05-16 15:50:31
                                                           Snowboard på sand. Ändå kul att testa det.

                                     
  

Hårborttagning - Beauty Quick

2009-05-16 15:28:37
Nu är jag duschad & fönad. Är leen som en lite bäbis, jag har användt min Hårborttagning - Beauty Quick, den är så sjukt bra, ALLT hår far bort. Du måste pröva den! På vårmässa fick man allt detta för 300kr. Då sparade jag 100kr,


mjuk - lätt -smärtfri Med Beauty Quick kan du smärtfritt ta bort oönskat hår. Beauty Quick har flera funktioner, förutom att den tar bort hår på ett mjukt, snabbt och smärtfritt sätt, ex-folierar den även huden. Den tar bort gammalt hudlager och den nya huden ser mjuk och fräsch ut. Användning Viktigt att veta innan användning: torka huden, använd inga krämer, salvor eller andra kosmetiska produkter!Depileringen ska endast utföras med cirkulära rörelser och med ett lätt tryck. Upprepa denna procedur flera gånger i alla riktningar tills allt hår har tagits bort. Beauty Quick depilationsdynor är lämpliga för en hårbarttagning för både män och kvinnor, men inte för hår på huvudet eller skägg. Beauty Quick depilationsdynor rekommenderas inte för personer som lider av hudsjukdomar, diabetes eller som har öppna sår. Vid tvivel, fråga din läkare eller apotekare. Beauty Quick

förpackning består av:
  • 1st stor dyna
  • 1st liten dyna
  • 4st stora extra kristallskivor
  • 3st små extra kristallskivor 249kr
  Beauty Quickset Refill består av:
  • 5st stora kristallskivor
  • 4st små kristallskivor 149kr


http://www.sableline.se/?pid=353635

                                     
 





BRA!

2009-05-16 13:44:57
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD


Toppen Fredag

2009-05-16 13:38:07

hallå alla, hur är det med er? Med mig är det mycket bra förutom att det kliar i ögonen & näsan, pollen som fan är det ute nu alltså, kunde nästan inte somna inatt för det kliade så mycket! Men nu har mamma köpt allergitabletter osv. Så det känns redan lite bättre.

Gårdagen var mycket rolig. Började med att vi träffades jag,Jenny,Alva, Lisa,Linnea & Lowan & käka på dallas. Efter det så drog jag & träffade Zebbe på busshållplatsen, sen åkte vi med mamma till Kim. Sen lite senare så drog vill till kyrkholmen, & där var det massa folk, vi var över 10 pers! Alla var ju inte direkt pigga lite senare precis men kul var det ska jag säga. Bilder kommer senare. Sen när alla skulle börja fara så drog jag zebbe & Kim till Kim för vi skulle sova där.
När vi kom dit satt dom sig & spela cs & jag somna dirr i Kims säng. Sen så väkte dom mig & sa att vi skulle bädda, vi sovde alla tre på en stor luftmadrass, goooosssss. På morgonen så sa Kim att både jag & Zebbe hadde typ sovit på hans bröst hela natten! Så kan det gå. Så såg den fredagen ut.

Nu så har jag ganska nyss kommit hem från Kim,ska duscha & fixa till mig. KramKram! Komentera gärna! PEACE



                      

                                                Hitta en jätte gammal bild på jag & Kim.
                                         Minns hur kort du var gubben jag var tvungen att 
                                        börja mig ner jätte mycket, men nu är det typ tvärtom!


Tjejerna

2009-05-15 15:15:00
Skrev inget igår kväll kom jag på nu, förlåt för det! Jag har blivit mycket dåligare på att skriva, men snart är jag på topp igen. Ikväll blir det att fara & äta med tjejerna, ska ner & göra mig iordning hos Konny nu snart. Efter det blir det att träffa Kim sen drar vi till bussstationen & träffar zebbeee. Vi ska sova hos Kim tror jag, eller så blir det hos mig vi får se. Sen kanske vi ska träffa massa annat folk men det är inte säkrt en. Men nu ska jag springa ner till Konny. Pusspuss

                  

8 månader

2009-05-14 19:05:25

8 månader. Du är värt mer än guld,

varje gång du går in igenom dörren känns de som en ängel nyss kom in. du lyser upp mitt liv, du är min livsglädje, utan dig är jag som en gammal pappersbit på marken. min kärlek är enorm!

att vara utan dig finns inte. du är allt man kan önska. du är min lilla drömprins. bara min.. jag älskar dig, och inget kan förstöra våran kärlek. vi är starkare än alla andra. vi har äkta kärlek!




Om vi inte räknar med vårat uppbehåll i
några veckor så har vi varit tillsammans
i 1 & ett halft år + 2 månader!





12 maj

2009-05-12 20:04:48
Hallå bloggen, idag så har jag inte gjort ett piss, mår mycket bättre nu! Så det är ju bra. Sitter & smsar med min käree vän Zebbe, han ska komma & vara med jag & Kim på fredag. Vi ska sova över hos Kim, sen ska vi kanske vara med massa annat folk på kvällen, inte riktigt klart hur blir på kvällen. Blir nog först lite käk med Girlsen. He blir nog perffa.
Ikväll så måste jag plugga,plugga... tråååk. Har Kemi prov på fredag. Men nu ska jag gå & plugga skriver senare tror jag.




jag tycker inte det här ser så bra ut, eller vad tyck ni? :]


You are the hope

2009-05-12 07:32:26
Hallåj. Idag är det tisdag, känner mig inte riktigt glad idag, men det har jag inte gjort dom dagarna här på slutet. Det är så svårt att förklara för dig hur det känns. Vill bara få ett stop på allt nu, ååh!  aja, idag så är det en vanlig tråkig skoldag som börjar om typ en timma, vet inte om jag kommer palla hela den här skoldagen. vill bara vara hemma.


Lista

2009-05-11 17:23:56

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
vad är det?<3

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
de kommer ordna sig<3

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Är du inne på msn<3

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
fyfan

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Men åh emmy..<3

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Spelar det nån roll?<3

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
jo det vet jag för du har dissat mig flera gånger

8.
Vad vill du höra mest av allt?
jag orkar inte

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Emmy?<3

10.
Din romantiska replik?
Har int fått nå?<3

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hej:)<3


Låt till Malin, hennes bror gjorde den till henne

2009-05-11 07:22:14

Jag äg dig

2009-05-10 22:40:47

Idag så spelade jag trummor på rockband för första gången, jag klarade faktiskt easy jätte lätt!
Blir nog att satsa på medium nästa.



Så kan det gå

2009-05-10 22:34:34

Hello. Kom hem från Kim för ett tag sedan, vi har sett på tv & hoppa sturre. Har varit dålig på att skriva i helgen, men det har varit så mycket så jag har inte haft riktigt tid. Men nu är jag tillbax.

Gårdagen var jag & Kim på vårmässan på dagen, men det sög så vi for till stan iställe. Det är en tröja som jag jätte gärna vill ha, en rosa adidas tröja! GE MIG. När vi kom hem till Kim sen så hände det en sak, jag ramlade ner från Kims trapp, jag halkade & for ner för 5 trappsteg, fyfan vad ont det tog. Gjorde illa mig i armen & just över bröstet sen skrapade jag upp som på sidan, så det var inte så kul, Satan vad rädd Kim vart hihi. Senare på kvällen så var jag bara hemma & myste med familjen & såg robinson.

Annars idag så har jag varit på vårmässan med mamma,Albin,mormor & Martin,det var helt okej! Jag & mamma köpte någon jätte bra produkt grejs som tar bort ALLT hår på bennen + allt annat hår som man vill ta bort. Man ska bara gungga lite med den dära grejen & alltså allt for verkligen bort & nu har jag typ värsta bejby huden. Spårat värt.
Men nu ska jag gå & göra mig iordning för att hoppa i sängen. Sov sött. pusspuss


Aj,aj


Jag svarar er

2009-05-10 11:10:12
Jag tänkte svara på era frågor.



vem är din bästa kompis som du har roligast med?
Det är Jenny!

hur många har du vart ihop me`? :D
8 stycken, många av dom förhållanden
har varit mycket oserri,

När förlorade du oskulden?


Hur länge har du&kim varit tsm?!
Vad tycker du om Brännan?!
Vi har varit tillsammans i ett halv år &
snart 3 månader. Men egentligen om inte
räknar med vårat uppbehåll i några veckor
så är det typ 1 & ett halft år & 3 månader.

Det funkar.

Vad tycker du om att din bror ska börja på din skola efter sommarn ?? =)
haha, joda det är ju helt okej. Eller vem vet om jag toadoppa han.
Nääe skojja.

kul att bo i skellefteå? :)
Skell hell.

vilken fondation har du ? :)
Max Factor Colour Adapt
Den är skit bra!

Hur många är ni i erna familj ? :)
vilka bloggar brukar du titta på ?
4 stycken.

http://www.annaorebecka.blogg.se/
http://www.jsoo.blogg.se/
http://www.snorungarnas.se/
http://www.fridaoanna.blogg.se/
http://www.naztysbunny.blogg.se/


Är du & Jenny fortfarande bästisar?
Är inte hon bästis med Matilda?
Jag & Jenny är inte lika mycket med
varandra som förr, men hon kommer
änå alltid vara min bästa vän.

Det har jag ingen aning om.

Jag tycker du har jätte din kropp & du ser jätte bra ut! Är du nöjd över den ? :)
Tack! Vissa grejer på min kropp gillar jag men det finns dåliga saker också.
Min fula navel & jag hatar mina lår. Annars funkar den :)


hur sminkar du dej :)?

Först maskara, sen fondation
& till sist lite puder.

Är du ledsen/besviken för jenny börja på freja?
Det klart jag vart lednse/besviken när hon skulle börja där,
men det är ju hennes val. Men jag tror att hon var lite ledsen
också att hon var tvungen att lämna mig :)



Tack för alla frågorna! Peace / Holmeee

varför

2009-05-09 19:49:31

                                När vi bråkar som mest, det är då jag behöver dig allra mest

   

Gubben♥

2009-05-08 19:52:35
               

RIP

2009-05-08 19:43:14

ASSÅ FAN! Jag tappa ner mitt favorit örhänge i avloppet... alltså i duschen. FAN OCKSÅ. Nu är jag sur

             

- Ser ni så mörkt mitt hår ser ut? När håret är blött så blir det så nörkt!
Men sen när det börja torka så blir det mycket ljusare. Man ser lite av
mina lockar som börja komma fram också. Jag har aldrig lockar.
Många tycker jag ska ha det men jag tycker mer om plattat.


Hustlin' - Rick Ross

2009-05-08 18:44:46

Rick Russ baby!

En fråga

2009-05-08 18:32:34

Ni komenterar ofta anonymt, kan ni inte skriva erat namn eller om ni har blogg eller något? :)


Vad föredrar du i sommar?

2009-05-08 18:29:21
Vad föredrar du i sommar med eller utan shorts?
          

f r e d a g

2009-05-08 18:15:40
Hallå i stugan. Sitter nu & pratar med Kim på msn, vad vi ska hitta på ikväll. Vi ska nog ringa Viktor & höra om han vill hitta på något. Tänkte fara på pan men.. alltså 50 kr NEJ! Har nyss ätit & ska hoppa in i duschen, sen måste jag borsta tänderna typ 5 gånger, har ätit vitlöksås.. opps.

              
                              tack & hej leverpastej

7 maj

2009-05-07 21:44:00
Hallå kära läsare! Saknat mig? Eller jo det klart ni har.

Idag så har jag varit på en vanlig skoldag. Efter skolan följde Kim mig hem en liten stund, vi myste & såg på tv & snacka.
Liten senare efter middan så kom Alva till mig, vi gjorde inte så mkt vi heller, vi snackade tjej snack åså. Sen när hon for hem så ringde Kim,Kostas,Viktor & Agge, gissa vad dom ville. Dom ville att jag skulle komma & kurragömma med dunk. Så jag tog min fina pärla & cyklade dit. När jag var framme så sa Kim - oooj, alltså jag ska hem nu! Det var ju mycket värt? nej. Men då fick jag träffa min älskling ifal haha. Bjuder på en bild. Puss


              

Borat Mankini!

2009-05-07 16:47:02
                            
Du kanske tänker att du har en vacker kropp som omvärlden också borde få ta del av? Och det är inget fel i det. Men en mankini är så mycket mer än bara sexiga badkläder. Antar du utmaningen att köpa en?

HAHAHAHAHHA!

Glädjespridare

2009-05-07 06:59:42
Yeeeeeeeeeeeeees, handbollen igår gick ju toppen! vi vann 11-10 till oss, sen slutade med att vi hade straffar mor föräldrarna. Satan vad vi ägde.

Efter allt var klart så vart det fika & utdelning av medaljer & ett litet diplom. Medaljen är sen seriespelet då vi kom trea, på diplomet så stod det ett  ord om hur man var som spelar & motivering. Mitt ord var Glädjespridare,min motivering var typ ''Jag valde glädjespridare för att du är alltid så glad & du får alla i laget att skratta & man blir så glad när du kommer på träningarna, det vart så tråkigt när du slutade där ett tag,'' Så var det :)

Men herregud nu måste jag gå & sminka mig, det är skola idag ju.... kul.. nej? Kram

                  
                                                eh spårat fult kort men. Love U gilrs.

Fråga på!

2009-05-06 16:03:32

6 maj

2009-05-06 15:13:55

Idag på skolan så har vi lärt oss låt texterna till skolavslutningen, det är ju niorna som brukar sjunga men nu får vi 8:or också vara med att sjunga så det flesta tjejerna är med & sjunger för man slipper ju lektioner & vad gör man inte för det? Idag ska jag träna på svenskan sen ska jag på handbolls avslutning, det är mot föräldrarna så det blir intressant. Men nu ska jag gå. Ha det bäst PEACE

                          


Handboll

2009-05-06 14:40:07
Hallåj. Kom just hem från skolan. Skrev inget om vad jag gjorde igår kväll så jag tänkte berätta lite.

Jag var på handbolls träningen & det vart inte som den brukar precis. Jag kan säga att jag tror ingen i laget har gråtit så mycket (eller vissa grät) på en handbollsträning.anledningen var att våran tränare berättade att hon ska inte träna oss nå mer, det var ju så känsligt för hon har tränat oss ända sedan hon var typ i våran ålder och vi var jätte små. Hon har som alltid funnis där & det känns som man kan säga allt till hon, hon var som en exta mamma typ. nu ska hon sluta träna oss pga. massa saker. Hin grät nästan själv när hon berättade allt för oss & när man fick se hon bli blank i ögonen & prata med ledsen röst så kunde man ju inte hålla inne tårarna. Hoppas du kommer tillbax till oss så fort som möjligt!

                                 
                                               Tar dig lätt gumman. Eller vad tycker ni det ser ut som ?:] 

SÅ BLIR DET

2009-05-05 14:42:57

Jag har bestämt att jag inte ska äta godis,chips & sånt på en månad eller något sen ska jag fara ut & springa. Eeeh undra hur det kommer att gå, men det lär vi ju se.


plugga,plugga

2009-05-05 14:31:02

Nu har jag pluggat engelska. Var jätte skönt att vara hemma idag. Nu ska jag gå & ta bort min klädhög i mitt rum, ska damsuga också, då kommer mitt rum blir skit fint! kramrkam

                    
             


5 m a j

2009-05-05 09:57:25
Hallåå! besöksrekord igår, det är så kul att ni läser min blogg. Idag så är det tisdag & jag är hemma från skolan idag, mår int så bra idag, så jag fick stanna hemma idag. Ska plugga till engelskan + måste,måste komma på något att snacka om till svenskan.

Gårdagen var bra. Gick först på stan med Jenny, hittade en skolavslutning klänning på Gina som var jätte söt. Jag tror jag ska köpa den, mamma ska köpa den idag så jag kan ta hem & pröva den. Senare for jag hem & plugga lite engelska, efter det for jag & Kim in till stan igen & träffade Hampus & Zebbe, dom sprang runt som galningar på stan & snackade med alla som dom inte kände, sprang upp & ner från rulltrapporna, men så är det att vara på stan med killar haha. Så det var roligt, men nu ska jag gå & se lite på tv & bara myysa, efter det blir det att plugga. Ha det bra Peace / Holme



                            


                                                                                                                      Jag vet att det inte är illamenat
                                                                                                                      men ibland tycker jag att det bara
                                                                                                                      blir för mycket, det är som att det
                                                                                                                      alltid måste vara om just mig



MOT STAN!

2009-05-04 13:23:28
                                                               
Så här ser man ut nu, fixad & klar. Redo att ta på sig den '' fina '' slalom hjälm, måste ha den för Jenny hade ingen annan moppe hjälm. PINSAMT! Men aja, det får duga. Men nu ska jag fara. PEACE / Lillemmy                   

fin posé va.                                      

Hoppsan

2009-05-04 11:41:33
                     

                       Jag kom på en sak nu, min klocka på bloggen går fel. Hur fixar man det?

Sunes sommar parodi!

2009-05-04 11:34:03


hahahahaahahah!

Holme and Konny

2009-05-04 11:23:56

Hallå! Vaknade för en halv timma sen ungefär. När jag vakna så kunde jag typ inte få upp ögonen.. ögonlocken är jätte svulna & röda. Jag vet inte vad det är, att man gråtit & gnugat sig i ögonen så allt smink far osv, eller är det för jag tvättar bort sminket med tvål? Eller är det pollen. Aja hoppas det blir bättre så fort som möjligt.

Idag blir det att vara med Jenny, vi ska nog fara en sväng med moppen. Sen lite senare så ska jag hinna träffa Kim också, jag är inte så smart och bestämmer med båda två, & jag vill inte dissa någon av dom, för jag orkar som inte att någon ska vara sur, så då får det bli att vara med båda. Ringde Jenny nyss, & hon lät ganska nyvaken när hon svarade.. hon vaknade NU, den lite skit ungen. Men vi ska fara en sväng till stan tror vi. Pusspuss


               
                                                                        


Hampus the king

2009-05-04 00:54:23
HejHej alla. Sitter nu & snackar med min käre vän Hampus som läser min blogg dagligen, han älskar den! HAHA han diggar/älskar också min pappa, han skriver massa fina komentarer att jag ska hälsa till han, sött. Men ifal ikväll så har jag bara varit hemma, har varit lite deppig som ni såg i ett inlägg, men det orkar jag inte ens snacka om. Imorogn är det måndag & vi är lediga, guud si så skönt. Ska sova läääänge imorgon tror jag, eller jag ska. Men jag brukar inte sova så länge faktiskt.

Broarna på tisdag... fyfan, jag som är så jävulskt otränad nu. + det är så mycket pollen ute nu & jag är så alergisk så det kanske int ens kommer att gå att springa om jag känner av det för mycket, men vi får se. Jag börjar käna mig förkyld/sjuk, det är många som börja blir sjuka nu :/

Aja men nu ska jag klicka vidare kram, bjuder på en bild på Hampus the king. 

                                                                             
                                                                      
                                                                     Emmy & Hampus = GLUGGARNA♥

killen har talang

2009-05-03 22:13:13

9 saker ni inte vet om mig

2009-05-03 18:48:15
                                                   

                                * Jag är liv rädd för tandläkare, jag tar hellre 100 sprutor i armen än att gåt dit!
                               
                                                       * Jag är också rädd för hästar,ormar,råttor & spinlar
                                
                                                                       *  Jag är mörkrädd & hatar skräckisar
                                
                                                                                 * Jag  ä l s k a r att bada
                                                                                  
                                                                  * Jag har massa konstiga tvångstankar.
                                                        En är att jag måste alltid kolla så lampan i hallen är släckt

                                                                                * Jag vill ta hål i naveln
                                                                              
                                          * Jag har hällt juice över min lillebror när jag vart arg på han engång

                                                                                   * Jag har VG i bild

                                                                            * Jag ska börja om handboll
                                                             
                             

´Satan vad sur jag blir!

2009-05-03 17:55:11

Förlåt för att jag är så arg. För att jag är nere, sur och deprimerad. För varje ord som kommer ut vill bara tårarna följa med, jag kan inte föklara det bara är så. Men jag hatar när man bestämt något sen så sviker man..  det är det värsta som finns. Jag hatar att bli dissad, men ajaa... orkar fan inte bry mig. Sen till dig som säger massa saker till mig om.. ja du vet.  Jag säger bara fyfan, du fattar inte hur mycket jag tar åt mig av allt du sitter & skriver, jag blir så jävulskt jävla ledsen. Tack....

                              


r u b r i k

2009-05-03 12:58:47

Tjenixen alla, hur är det med er? Med mig är det toppen, Kim for för ett tag sen. Jag har inte skrivit sen i fredags, förlåt för det. Har inte haft någon tid till att sitta vid datorn. Men nu måste jag ju berätta vad jag gjort.

I förrgår var jag med Linus & KIm, vi var ute i det fina vädret & hoppa studsmatta. Senare på kvällen så åt vi middag hos Linus, sen for vi & hyrde film. Det var tänk att vi skulle fara & se på bio men så vart det inte. Efter vi sett filmen hos mig så for Kim & Linus hem kanske vid 23:00 tiden. Så såg den dagen ut

Igår så skulle jag Kim & Linus på bio. Men Linus dissa oss & stanna hos jonna iställe. dissare. Men jag & Kim såg ifal wolverine, det var faktiskt mycket bra! Trodde inte den skulle vara så bra men det var den. Sen efter bion så for vi hem till mig & Kim sovde över hos mig. Det var den dagen. Eller vi gjorde ju massa saker på dagen också.  Idag blir det att vara med Linus & Kim tror jag, + pluggaaaaaaaaa. Engelska prov på onsdag, fyfan. 

     
       


första maj

2009-05-01 11:56:53

Hallå i stugan. Vaknade för inte så lång stund & jag tror de flästa ligger & sover än. Ifal Linus & kim verkar det som. Idag blir det att träffa grabbarna, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men ute blir det nog att vara, så fint väder som det är nu! Känns typ som sommar, & det gillar vi.

 Gårdagen var mycket bra var med Linus & Kim som ni vet, först så for vi till sjungandes brasa men där var det mäst små barn så vi cyklade till landskyrkan istället & kollade när dom eldade på brasan. Träffade Jenny, Lisa, Carl, Alva, Henke, Joel, Matilda,Rebecka,Anna osv. Snackade lite med dom. Sen lite senare så for vi & åt på frasses jag Kim & Linus. Dom tyckte jag var '' jätte pinsam '' där. He tycker verkligen inte jag haha. Sen när vi varit där i typ 2 timmar så ringde med Linus pappa som fick komma & hämta oss, så då for vi till Linus & åt godis & såg på film.  Sen så somnade jag i Kims knä sen var den kvällen slut. Tack för kvällen världens bästa killar :) Men nu ska jag gå & hjälpa mamma att städa bort allt i köket. Jag är så söt & gullig. Ha det så bra, kramkram

                                            
                                                                 PAPPA SJUNGER!

Titta Hampus.
En bild på Jörgen
är du nöjd nu ?